Quantcast

Kaune – dar daugiau reklamos

Kauno miesto taryba pritarė visame mieste padidinti reklamos plotus. Nuo šiol reklamomis bus nukabinti ir tiltai, viadukai.

Visame Kaune gausu įvairių reklamų ir jų formų. Dažniausiai sutinkami stendai, plakatai viešojo transporto stotelėse, tačiau nuo šiol atsiras dar viena reklamos forma – plakatai ant tiltų ir viadukų. Iki šiol ant šių inžinerinių statinių Kaunas reklamos ploto neteikdavo, nors kituose miestuose tokia forma į miesto biudžetą jau seniai buvo nešamos įplaukos.

„Vilnius ir Klaipėda jau seniai išnaudoja tokią reklamos formą. Eismo saugumas tikrai nenukentės, nes reklamos negalės būti didesnės nei tilto ar viaduko konstrukcijos. Plakatai tikrai nebus nukarę, kad automobiliai pro juos nepravažiuotų. Manau, kad yra įvairių reklamos tvirtinimo galimybių, tad ir pačių konstrukcijų nereikės pažeisti“, – kalbėjo Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius.

Specialistas pabrėžė, kad reklama galės būti kabinama tik ant Kaune esančių ir miestui priklausančių tiltų ir viadukų.

Opozicijos atstovas Andrius Kupčinskas replikavo, jog projektuojant naująjį Kėdainių tiltą, reikia iš karto numatyti reklaminius plotus. „Nemanau, kad tai labai papuoš“, – sakė jis.

Visgi, taryba projektą priėmė bendru sutarimu. Naujas reklaminių plotų planas įsigalios artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komentuoju

komentuoju portretas
nereikalingi sie ir panasus stendai, vaziuoja ,ziuri i stendus o kas kelyje ar perejose dedasi namato, po to turime skaudzias nelaimes. Stendai kelyje trikdo demesi, dar i telefonus nosis vairuodami sukisa, o sviesoforu ,pereju ir jose pesciuju nelieka laiko pamatyti.

reklamuojasi meras

reklamuojasi meras portretas
- reklamuosis ir miestas. Už stendų šiukšlių nesimato :(

ne

ne portretas
bereikalingas pinigų švaistymas Geriau tuos pinigus skirti mokyti vaikus teisingai elgtis visuomenėje
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių