Quantcast

Kaune atidaryta naujos koncepcijos „Camelia“ vaistinė

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune atidaryta didžiausia „Camelia“ vaistinė Lietuvoje. Čia didelis dėmesys bus skiriamas ne tik sveikatai, bet ir grožiui.

Nuo šiol kauniečiai, besirūpinantys ne tik sveikata, gera savijauta, bet taip pat ir grožiu, laukiami naujai duris atvėrusioje „Camelia“ vaistinėje (Šiaurės pr. 8D, Kaunas, prekybos centre „Maxima“). Tai naujos koncepcijos vaistinė, nes ypač didelis dėmesys skiriamas grožio prekėms. Vaistininkai klientams patars, kaip išsirinkti tinkamiausias dekoratyvinės kosmetikos priemones, kaip puoselėti odą bei pasirūpinti savo ir artimųjų išvaizda.

„Tai pirmoji tokios koncepcijos vaistinė Lietuvoje. Džiugus metas tiek mums, tiek Kauno gyventojams, nes pirmąją tokio tipo vaistinę atidarome būtent šiame mieste. Šios vaistinės plotas yra padidintas tris kartus, tad drąsiai galiu teigti, kad tai didžiausia mūsų tinklo vaistinė šalyje. Esminis jos išskirtinumas – labai platus grožio produktų asortimentas. Jei visas čia esančias grožio prekes sustatytumėme į vieną eilę, driektųsi net keturių kilometrų grožio linija. Be to, yra visa eilė grožio prekių, kurių galima rasti tik „Camelia“ vaistinėse“, – atidarymo šventėje kalbėjo mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ vadovė Aušra Budrikienė.

Ji tikino, kad „Camelia“ vaistinės klientai paskatino imtis tokių permainų ir atkreipti didesnį dėmesį į grožio prekes. Metų pabaigoje į vaistinės asortimentą įtraukus dekoratyvinę kosmetiką, kvepalus ir kitas grožio priemones, klientai tai ypač įvertino. Dėl to grožio prekių asortimentas bus plečiamas ir kitose vaistinių tinklo „Camelia“ padaliniuose.

Naujos koncepcijos vaistinės atidaryme Kaune dalyvavo ir žymios Lietuvos moterys. Apie tai, kas yra grožis pasidalijo radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė, visažistė Oksana Pikul-Jasaitienė bei televizijos laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė. Moterys tikino, kad svarbu gyvenime atrasti harmoniją, nes išorinis grožis labai priklauso ir nuo vidinio grožio, tačiau didelį džiaugsmą teikia ir naujos kosmetikos atradimai.

„Man asmeniškai pats geriausias vaistas ir terapija yra rinktis kosmetiką, kartais net save stabdau, kad man tiek nereikia. Ir jei vyras parneša kokį nors lūpdažį, nesvarbu, kad pakeliui prigriebė ir spalvos nelabai žiūrėjo, tačiau man tai yra pats didžiausias komplimentas“, – naujos vaistinės atidarymo metu mintimis pasidalijo O.Pikul-Jasaitienė.

„Camelia“ vaistinių tinklas per šiuos metus planuoja atidaryti per penkiasdešimt naujos koncepcijos vaistinių visoje Lietuvoje. Čia bus galima įsigyti daugiau nei 4000 įvairiausių grožio priemonių, bus prekiaujama daugiau nei 100 prekinių ženklų priemonėmis. Kai kuriais pripažintais prekiniais ženklais, tokiais, kaip, pavyzdžiui, „Ingrid“, „PFC“, Mincer Pharma“ „Wibo“, „Pierre Rene“ bus prekiaujama išskirtinai tik „Camelia“ vaistinėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jurate.

jurate. portretas
ai pamirsau kai ka pasakyt.zmones kas norit ja gyvai pamatyt nuaikit pamatysit toke grazuole ispustom lupom,ir saltom negyvom akim.jezau as ten neisiu nes galiu poto labai nekulturingai jai kanors leptelpt.man nuo jos bloga nuo tos blondines.nu proto neturi tie kurie nori isreklamoti savo prekes su toke krasavica.aina sau.o ce tai gyvas jumaras.

lina.

lina. portretas
galvojau kad man jau vaidenasi ta baidykle prie ko inai ce.isbaidys visus klientus.jumoristai baikit bairius.ismeskit ta baidykle man jau bloga ja visur matyt.

pudra

pudra portretas
Kam tą pabaisą pikulę pasikvietė?Žmones atbaidyti?Visažistė joparasetė...
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių