Quantcast

Kaunas pradeda šildymo sezoną

Kaune trečiadienį pradedamas šildymo sezonas. Pernai oficialus šildymo sezonas pradėtas gerokai vėliau – spalio 20 d.

Kaune trečiadienį pradedamas šildymo sezonas.

"Šiandien daviau nurodymą Energetikos skyriaus vedėjui, kad ruoštų įsakymą šildyti vaikų darželius, mokyklas. Ir daugiabučius. O ko čia laukti? Jeigu žmonės nori, tegul šildosi", – portalui kaunodiena.lt šiandien sakė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Rabačius.

Vaikų ugdymo įstaigos, ligoninės, jo teigimu, realiai pradės šilti nuo rytojaus. Visi objektai bus pradėti šildyti per kelias dienas nuo oficialios šildymo sezono pradžios.

"Savaitės gale gyvensim šiltai, atsipūtę", – šmaikščiai užtikrino R. Rabačius.

Daugiabučių gyventojams nebūtina laukti savivaldybės sprendimo. "Šildymu jie gali naudotis bet kuriuo metų laiku. Tai sprendžia namo gyventojų dauguma ir apie tai turi informuoti šilumos tiekėją", – kalbėjo valdininkas.

Pernai oficialus šildymo sezonas Kaune pradėtas gerokai vėliau – spalio 20 d. Dažniausiai šildymas įjungiamas, kai tris paras iš eilės vidutinė paros oro temperatūra būna žemesnė nei 10 laipsnių šilumos.

Vilniaus miesto gydymo ir švietimo įstaigose šildymo sezonas prasidės šį penktadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventojai

gyventojai portretas
Labai nustebom,nes anksciau pradedavo sildyma apie spalio 22d . Klimatas syla,o sildymo laikas ilgeja? Kieno interesus atstovauja Matjošaitis?…

pagaliau protingai jungia

pagaliau protingai jungia portretas
Nelaukia kazkokiu datu,ar sniego,kaip seniau,tam ir yra nustatytos higienos normos,kodel as tureciau savo sveikata gadint ir maitinti farmacininkus,ir teisingai padare be svarstymu ir kazkokiu kvailu laukimu,Keliatai zmogenu tikriausia ir ziema galetu nejungt, vistiek sakys karsta,kompensaciju tikrai negaunu,pati moku, tai ir paslaugos noriu kokybiskos pagal orus.

gyventoja

gyventoja portretas
Taip, šildyti namus jau būtina. O ko laukti ? Kai pradės visi sirgti?
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių