Quantcast

Kaunas perka oro balioną

Kauno savivaldybė perka oro balioną. Planuojama, kad juo iš S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo bus vykdomi pramoginiai skrydžiai.

„Šiuo balionu už tam tikrą mokestį skraidinsime visus norinčius – ir kauniečius, ir turistus iš kitų Lietuvos miestų, ir svečius iš užsienio. Tai bus komerciniai-pramoginiai skrydžiai“, – BNS sakė S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo direktorius Vytas Skučas.

Pasak jo, idėja įsigyti oro balioną kilo, sulaukus daugybės užklausų iš žmonių, kuriuos domintų tokie skrydžiai.

„Per pastaruosius pora metų sulaukiame daugybės užklausų dėl galimybės paskraidyti oro balionu ir iš dangaus apžiūrėti mūsų miestą. Ištyrę rinką priėjome išvados, jog skraidinančių oro balionu yra daug mažiau nei norinčių juo skristi“, – teigia aerodromo direktorius.

Oro balioną perka aerodromo steigėjas – Kauno miesto savivaldybė. Viešųjų pirkimų dokumentuose nurodoma, kad oro balionas bus geltonos ir žalios spalvų, o ant jo iš dviejų pusių bus užrašas „Kaunas auga“. Vis dėlto, direktoriaus teigimu, dėl konkretaus užrašo nėra nuspręsta, o pateiktas variantas yra tik pavyzdys.

„Ieškome skambaus šūkio apie Kauną“, – sakė V. Skučas.

Be piloto oro balionu galės skristi dar šeši suaugę žmonės.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skrydzio svajone

Skrydzio svajone portretas
Labai gera transporto priemone, kur vejas pucia- ten ir skrenda. Tinka politikams skraidinti.. ir dar kaimu sunys pamate aploja...o jau pinigus galima savivaldybes naudoti, tiksliau, deginti duju pavidalu, niekas nesuskaiciuos :)

Matijošaičio eglė už 135 000 eurų negrąžiausia pasaulyje

Matijošaičio eglė už 135 000 eurų negrąžiausia pasaulyje portretas
Vlniuje yra tų balionų privačios firmos -prašom Matijošaiti -skraidyk.Bet tur būt čia tikiesi savo įrėmintą portretą viešinti ant baliono už kauniečių pinigus.Tai tegul Viči nusiperkatą balioną ir skaridina Matijošaičiukus ir matijošaitytes ten mylimassias ir drauges>Naglumas būtinai viską už kauniečių pinigus

meile

meile portretas
kam savivaldybei tas balionas,ar meras i VILNIU jau skris,ar vestuvem ruosesi,visi tautieciai zino kur galima issinuomuoti oro baliono paslauga,tam yra verslininkai
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių