Quantcast

Priminimas vairuotojams: K. Donelaičio gatvę geriau aplenkti

  • Teksto dydis:

Šią savaitę prasidėję K. Donelaičio gatvės asfaltavimo darbai tapo nemenku iššūkiu visiems miesto centrą kertantiems vairuotojams. Ateinančias dvi dienas vyks intensyvūs asfaltavimo darbai, tad eismo dalyvių prašoma rinktis kitus kelionės maršrutus.

„Dirba du asfalto klotuvai, tam, kad asfaltas K. Donelaičio gatvėje būtų paklotas kuo greičiau. Dėl to gatvės laidumas sumažėja, tačiau esame įsitikinę, kad geriau pakentėti keletą dienų, nei asfalto mašinas matyti dar ir kitą savaitę“, – sakė Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Šį trečiadienį K. Donelaičio gatvės asfaltavimo darbai vyks nuo E. Ožeškienės gatvės iki Vienybės aikštės ir prasidės 9 valandą, po rytinio piko.

„Į K. Donelaičio gatvę šį trečiadienį nebus galima patekti iš E. Ožeškienės, V. Putvinskio ir Maironio gatvių. Šie eismo ribojimai galios iki 17 valandos”, – teigė A. Pakalniškis.

Ketvirtadienį bus asfaltuojama likusi K. Donelaičio gatvės dalis, nuo Vienybės aikštės iki Parodos gatvės. A. Pakalniškis pabrėžė, jog ketvirtadienį bus uždaryti įvažiavimai į K. Donelaičio gatvę iš A. Mickevičiaus, Gedimino ir Žemaičių gatvių.

„Vairuotojų primygtinai prašome rinktis alternatyvius maršrutus ir sutaupyti brangų savo ir kitų eismo dalyvių laiką“, – ragino miesto tvarkdarių vadovas.

Visus asfaltavimo darbus K. Donelaičio gatvėje tikimasi užbaigti iki šios savaitės pabaigos, o šaligatvių zoną užbaigti tvarkyti rugsėjo mėnesį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

dirbantis ten

dirbantis ten portretas
nu paskaitau.... nu bl kokie jus visi protingi....

apskritai

apskritai portretas
Krabastaną geriau aplenkti

mano nuomone

mano nuomone portretas
na,as tai nesuprantu,is kur tiek visokiu jautruoliu priviso?Nieko nedaro,netvarko-blogai,tvarko,ir vel negerai.Atrodo,kad jus vieni viska zinot,kaip ir kada ka reikia daryti.Jau tokie popos pasidare visi,kad net bloga.Keliu dienu negali pakenteti,tuo labiau,kai yra gatves,kuriomis galima apvaziuoti.Ir dar,vakar vaziavau ir maciau,kad didziausia chaosa sukelia visokie gudruciai,kurie isigudrina vos ne saligatviu pralekti ir po to sustabdyti visa eisma noredami patekti i vaziuojama dali.Pirmiausia patiems reikia kulturos,pakantumo ir mandagumo ismokti,gerbti kitu darba,o ne tik apie save galvoti,tada visems bus daug geriau.Visi pasipiktine saukiat,kad reikia nakti dirbti,bet kai bus kazkas blogai padaryta,tai vel sauksit,kad patamsyje dirbo ir kliauzu pridare.Yra tokia rusis zmoniu,kuriems gali kazin ka daryti,bet jiems niekada neitiksi.Kaip ir vienai poniai kelnes issitepus per gatves remonta.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių