Quantcast

K. Baršausko gatvė bus saugesnė

  • Teksto dydis:

Judri K. Baršausko gatvė Kaune taps saugesnė, kai ties prekybos centru „Molas“ bus įrengta šviesoforu reguliuojama sankryža ir perėja pėstiesiems.

Judri K. Baršausko gatvė Kaune taps saugesnė, kai ties prekybos centru „Molas“ bus įrengta šviesoforu reguliuojama sankryža ir perėja pėstiesiems.

Darbai vykdomi ties įvažiavimu į prekybos centro automobilių aikštelę. Įrengus naują sankryžą „Molo“ lankytojams bus patogiau ir saugiau įvažiuoti į aikštelę ir iš jos, o pėstiesiems – kirsti keturių juostų gatvę.

Darbus atlikti užsakė prekybos centras. Kartu su aplinkos tvarkymo darbais projekto įgyvendinimas kainuos 2,5 mln. litų. Bus įrengta sankryža, pastatytas šviesoforas, rekonstruotas pėsčiųjų takas ir greta prekybos centro įrengta nauja žalioji zona.

„Norime prisidėti prie saugesnio ir gražesnio mūsų visų miesto kūrimo. K. Baršausko gatvė yra svarbi Kauno miesto transporto arteriją, kuria vyksta labai intensyvus eismas, tad teigiamus pokyčius pajus ne tik mūsų klientai, bet ir visi kauniečiai bei miesto svečiai, kuriems tenka važiuoti šia gatve“, – sakė „Molo“ vadovė Rasa Vileikytė.

Sankryžos įrengimo ir prekybos centro aplinkos tvarkymo darbus planuojama baigti šių metų pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tas pats.

tas pats. portretas
Niekam nereikalingas ts sviesoforas, be reikalo kamscius generuos.

kamštis

kamštis portretas
bėda, bėda ....

ddd

ddd portretas
abejoju
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių