Quantcast

Judrioje gatvėje pamiršo automobilį?

Kone savaitę vienoje judriausių Kauno vietų stovėjo paliktas baltos spalvos "Mitsubishi" automobilis. Po žurnalistų skambučių policijos pareigūnams, trečiadienį jo nebeliko.

Kone savaitę vienoje judriausių Kauno vietų stovėjo paliktas baltos spalvos "Mitsubishi" automobilis. Po žurnalistų skambučių policijos pareigūnams, trečiadienį jo nebeliko.

Itin judrioje vietoje Karaliaus Mindaugo pr., ties sankryža su Birštono g., stovintis automobilis kėlė nuostabą kasdien pro šalį važiuojantiems vairuotojams.

Nuo Vytauto Didžiojo tilto atvažiuojantiems automobiliams per sankryžą pirma juosta galima važiuoti visada – tai leidžia žalias šviesoforo signalas, tačiau jau nuo praėjusio ketvirtadienio vairuotojai buvo priversti laviruoti dėl kone sankryžoje palikto automobilio. Kai degant raudonam šviesoforo signalui norintieji sukti į Birštono g. sustodavo Karaliaus Mindaugo pr., pirma juosta važiuojantieji tiesiai turėdavo laviruoti, kad prasipraustų pro siaurą tarpą. Jeigu antroje juostoje automobiliai sustodavo dešiniau, tiesiai pravažiuoti jau būdavo nebeįmanoma. Tai buvo ypač aktualu piko valandomis.

Šalia balto "Mitsubishi" – ženklas, draudžiantis sustoti, tačiau beveik savaitę transporto priemonė nerūpėjo nei savininkui, nei policijos pareigūnams. Vairuotojai spėliojo, kad automobilis galėjo sugesti, tačiau per tiek laiko jau buvo galima transporto priemonę patraukti iš intensyvaus eismo vietos. Apie kliūtį gatvėje eismo dalyvių neįspėjo avariniai ženklai.

Trečiadienį „Kauno dienos“ žurnalistams paskambinus į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, pareigūnai pažadėjo pasidomėti šia situacija.

„Pareigūnai buvo nuvykę į vietą ir sako, kad ten nebėra jokio "Mitsubishi“, – praėjus kelioms valandoms paaiškino Kauno policijos atstovė Odeta Tamelytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manza

manza portretas
Visa savaitę, t.p. ir šiandien ta balta mašina stovi prie sankryžos, o policija nieko nemato, neranda? Tai gal tegul atvažiuoja 8 val.ryto, kai pats pikas būna. Savininkas tikriausiai laukia kol kas įvažiuos į mašiną, o paskui naują nusipirks...

mizantropas

mizantropas portretas
reikia būti gerokai apsvaigusiam, kad tokioje vietoje palikti automobilį ir juo nesirūpinti visą savaitę. Tai ką slepia mūsų policija?

milicnykas

milicnykas portretas
Pries si zenkla galima sustoti ir net stoveti, uz jo negalima.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių