Quantcast

„Judėk sveikai“ vasaros sezoną uždarė maudynėmis Lampėdžiuose

  • Teksto dydis:

Kauno savivaldybės miestiečiams dovanojamų nemokamų treniruočių projektas „Judėk sveikai“ ketvirtadienį oficialiai, tačiau netradiciškai uždarė jau trečiąjį vasaros sezoną. Palydėti vasarą ir pasitikti rudenį projekto dalyviai buvo pakviesti į vieną bendrą jungtinę trenerių mankštą, kurioje „Judėk sveikai“ dalyviai galėjo išbandyti pačias įvairiausias sporto šakas ir treniruotes. Masinė treniruotė buvo užbaigta maudynėmis Lampėdžio ežere.

Paskutinėje oficialioje vasaros sezono treniruotėje visi kauniečiai galėjo išbandyti bokso pratimus, kuriuos demonstravo treneris Marius Palionis, kūno stiprinimo pratimus rodė trenerė Karolina Paulauskė, funkcinę treniruotę vedė treneris Žygimantas Liužinas. Treniruotės dalyviai mokėsi net ir zumbos žingsnelių, kuriuos demonstravo trenerė Karolina Budrytė. Galiausiai atpalaiduoti raumenis ir lengvai užbaigti treniruotę su kalanetikos pratimais padėjo trenerė Silvija Sakavičiūtė-Medzevičienė.

Po treniruotės kauniečių veiduose netrūko šypsenų ir geros nuotaikos. Tam įtakos turėjo ir ko gero paskutinės šios vasaros maudynės bei vis dar puikus vasariškas oras.

„Nors šis projektas jau vyksta ne vienerius metus, apie jį sužinojau tik šią vasarą. Gaila, jog tik dabar mane pasiekė ši žinia, bet tikrai džiaugiuosi išbandęs. Tiek pozityvo ir energijos vienoje vietoje seniai nemačiau. Ypač kai sportuoti galima lauke. Tikrai „užskaitau“ „Judėk sveikai“ vasaros sezono uždarymą“, – po renginio kalbėjo vienas iš dalyvių Darius, į paskutinę treniruotę atvykęs su būriu bendradarbių.

Uždarius vasaros sezoną, „Judėk sveikai“ treniruotės tęsis ir pamažu iš lauko bus perkeliamos į vidaus patalpas. Oficialus rudens-žiemos sezonas startuos rugsėjo 18 dieną.

„Šaltuoju metų laiku ruošiame dar intensyvesnį užsiėmimų ir treniruočių tvarkaraštį. Dar labiau priartėsime prie siekio, jog nemokamos treniruotės savo geografija apimtų visą Kauno miestą“, – teigė Andrius Palionis, vienas iš projekto „Judėk sveikai“ iniciatorių, Kauno miesto tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto pirmininkas.

Planuojama, jog rudens-žiemos sezono metu nemokamos treniruotės vyks ne tik centre, bet ir Kalniečiuose, Dainavoje ir Šilainiuose. Daugiau informacijos apie naujausias „Judėk sveikai“ treniruotes galima rasti svetainėje judeksveikai.kaunas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MATEM

MATEM portretas
petrauska su masiuliu is liberalsajudzio stipinejancius ant vienos kojos ieskojo wc
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių