Quantcast

Išskirtinis verslininkės interviu: su dešimtmete kauniete draudė bendrauti

  • Teksto dydis:

„Aš tai šiandien 99 proc. esu įsitikinusi, kad mergaitei draudžiama su manimi bendrauti, nes nebuvo daroma nieko, kad ta mergaitė galėtų mane pažinti ir mes susitiktume. Iš pradžių mes tikrai galėjome su ja bendrauti ir telefonu, kalbėjomės nuo sausio vidurio, kai parašiau prašymą. O paskui pradėjo tie santykiai trūkinėti. Aš turiu žinučių, kad auklėtoja barė ir draudė bendrauti“, – taip jau šįvakar LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs alytiškė verslininkė, dviejų vaikų mama Renata Kantaravičienė.

Moteris sunkiai tvardys emocijas kalbėdama apie 10-metę mergaitę, dėl kurios globos prasidėjusi kova pastaraisiais mėnesiais aptarinėjama ne tik žiniasklaidoje, visuomenėje, tačiau ir svarstoma teisme. Erdviame dviejų aukštų name Alytuje pasitikusi verslininkė pasakos su šeima pasirengusi suteikti namus mergaitei, kad ji nebūtų įvaikinta užsieniečių šeimos ir išvežta už 17 tūkst. kilometrų, į Naująją Zelandiją. Tačiau, pasak Renatos, jai ne tik neleidžiama susitikti su vaiku, tačiau, kaip įtaria moteris, mergaitė dar ir nuteikinėjama bei įkalbinėjama išvykti iš Lietuvos.

Dešimtmetės mergaitės istorija aistras žiniasklaidoje ir visuomenėje kursto dar nuo praėjusių metų pabaigos, pasirodžius globėjos savanorės interviu.

Kaunietė nuogąstavo, kad globotinę ruošiama tyliai įvaikinti ir išvežti net į Naująją Zelandiją, ir pasakojo, kad galimybė nuolat globoti mergaitę jai net nebuvo pasiūlyta. Lietuvoje kilo didelis skandalas, į kurį įsivėlė ir garsūs politikai, ir netikėtai atsiradęs mergaitės brolis, 25-erių metų Arūnas Leščiauskas. Kovo pabaigoje teismas turėtų priimti sprendimą – ar leisti įsivaikinti mergaitę porai iš Naujosios Zelandijos.

Išskirtinis verslininkės R. Kantaravičienės, siekiančios globoti mergaitę, interviu ir širdį verianti be tėvų likusių vaikų realybė, kurią atskleis Kauno savivaldybės vaikų globos namų, kuriuose augo mergaitė, direktorė Elena Trimonienė, gyvenimo būdo laidoje jau šįvakar 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

verslininkei

verslininkei portretas
ko prikibot prie mergaitės?Pilna vaikų namuose vaikų-imkit ,kad ir 5.

nuomonė

nuomonė portretas
Jau seniai zelandai veršių neaugina. Kas ten do skurdumas.

ali baba

ali baba portretas
kam cia kalbeti cia ir taip aisku miskus baigia ispiauti ir parduoti atrado nauja versla valio.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių