Quantcast

Išgelbėti mirštantį augalą gėlininkai padės net telefonu

  • Teksto dydis:

Turbūt kiekvienas namuose auginantis gėlę ne kartą pastebėjo, kokia ji gali būti lepi ir reikalaujanti atsakingos priežiūros. Norintiems turėti nuolat žaliuojančią ir akį traukiančią interjero detalę, Kauno gėlininkai siūlo išeitį – profesionalią konsultaciją ne tik parduotuvėje, bet ir telefonu.

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, neseniai duris atvėrusios parduotuvės „Pasaulio gėlės“ direktorius Vaidotas Beniušis sako, kad kiekvieną augalą prižiūrėti reikia vis kitaip.

„Prieš įsigydami vazonines gėles ar dekoratyvinius, kambaryje auginamus vaismedžius žmonės retai sulaukia specialistų konsultacijos kaip juos tinkamai prižiūrėti. Dažnas dabar juos įsigyja prekybos centruose ir namuose rūpinasi kaip patys išmano. Tikrai būna gaila, kai žmogaus mylimas augalas dėl netinkamos priežiūros nyksta ir nebegali džiuginti savo šeimininko.

Norime, kad mūsų klientai jaustųsi maksimaliai patenkinti, todėl savo parduotuvėje suteikiame visą reikalingą informaciją apie pirkinio priežiūrą. O esant reikalui, pirkėjas net ir praėjus kuriam laikui nuo įsigijimo, gali mums paskambinti ir pasikonsultuoti telefonu, ar užėję į parduotuvę“, – apie neįprastą paslaugą pasakojo „Pasaulio gėlių“ vadovas.

Gėlių parduotuvės konsultantai pataria, kokios sąlygos augalui yra palankiausios, kiek ir kaip jį lieti, kam jis atsparus, o kam jautrus ir panašiai.

Pasak V. Beniušio, pirkėjams aktualu sužinoti ne tik apie ilgai gyvuojančių augalų – vazoninių gėlių ir dekoratyvinių vaismedžių priežiūrą, bet ir kaip kuo ilgiau išlaikyti skintas gėles.

Nauja gėlių parduotuvė prekybos miestelyje „Urmas“ atsidarė pačioje vasario pradžioje ir yra viena didžiausių Kaune. 400 kv. metrų plote galima rinktis iš šimtų rūšių skintų, vazoninių gėlių, daugybės puokščių. Parduotuvė išsiskiria ir itin lanksčiu bei palankiu pirkėjams darbo laiku, taip pat ir produkcijos kokybe.

„Dirbame kasdien nuo 7 val. ryto iki 19 val. vakaro, kad žmonės galėtų užsukti gėlių tiek važiuodami į darbą, tiek iš jo, tačiau prireikus prekiausime ir ilgiau. O kokybę užtikrina geri augintojai, gėles užauginantys dideliais žiedais, storais koteliais“, – sakė naujosios parduotuvės direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių