Quantcast

Parodoje „Moters pasaulis“ – ir „Kauno dienos“ skaitytojai

Trečią dieną lankytojų srautas į „Žalgirio“ arenoje vykstančią parodą regis dar tik prasidėjo. Pasitempusios miesto ponios nuo pat ryto atakavo parodą.

„Savaitgalio užimtumas kaip ir išspręstas. Ramu“, - uždarinėdamas ką tik išplasnojusios žmonos pamirštas uždaryti automobilio dureles šyptelėjo kaunietis.

Negalima sakyti, kad parodos lankytojų sraute nesimatė vyrų, tačiau dominavo dailiosios lyties atstovės.

Visgi vyrų palaikymas priimant tam tikrus sprendimus pasirodė būtinas. Prie „Kauno dienos“ stendo sustojusi ponia Vida krapštė iš rankinės telefoną. „Turiu pasitarti su vyru“, - parodos lankytojams taikoma „Kauno dienos“ prenumeratos 2018 metams akcija gundėsi moteris.

Pritarimas buvo gautas. „Tai jis ir yra iniciatorius. Jis viską skaito, o man norėtųsi daugiau apie švietimą ir ne tik apie šios sistemos trūkumus, o ir gražių pasakojimų apie mokyklų, profesinio rengimo mokyklų, universitetų pasiekimus pasidžiaugti spaudoje“, - pastebėjimais dalinosi mokytoja dirbanti Vida.

Štai Aušra Petrusevičienė neslėpė užsiprenumeravusi „Kauno dieną“ dviem mėnesiams. „Pasibandymui, - šyptelėjo moteris. - Paskaitinėti norisi, pasižiūrėsime, ar patiks“.

Moteris tikino tiek popierinėje, tiek internetinėje spaudoje pasigendanti rašinių apie paprastus, tokius pačius, kaip daugelis einančių gatve, žmones. „Man neįdomus „bunkių“ gyvenimas ir tikrai žinau, kad ir paprasti žmonės gyvena gražiai ir būna verti dėmesio, gal net didesnio“, - dėstė A.Petrusevičienė.

Man neįdomus „bunkių“ gyvenimas ir tikrai žinau, kad ir paprasti žmonės gyvena gražiai ir būna verti dėmesio, gal net didesnio.

Laima Bagočiūnienė atviravo šiuo metu gyvenanti be „Kauno dienos“, miesto naujienas tikino sužinanti internetiniame dienraščio portale, tačiau planuoja grįžti prie popierinio miesto dienraščio. „Kažkaip maloniau tas tikras popieriaus šiugždenimas“, - rankose spaudė šviežiausią „Kauno dienos“ numerį.

Prie „Kauno dienos“ stendo parodoje stabtelėję lankytojai prisipažino maloniai nustebinti, kad žurnalas „Sveikata“, „Verslo lyderiai“ yra leidžiami dienraščio „Kauno diena“.

„Padovanosiu draugei“, - prisipažino  nuolatinė „Kauno dienos“ prenumeratorė Ona parodoje gautame dovanų maišelyje aptikusi dienraščio leidinius „Aštuoni Kauno veidai“, „370“, istorinį leidinį apie Kauną. - „Puodelį ir bloknotą pasiliksiu sau“, - maišelio turinį balsiai dalino linksmuolė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ten tik sąvadautojai renkas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių