Quantcast

Į Kauno oro uostą grąžintas Anglijos taip ir nepasiekęs lėktuvas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį į Kauno oro uostą grąžintas ryte pakilęs „Ryanair“ lėktuvas. Kokios šio sujudimo priežastys, kol kas neaišku.

Lietuvos oro uostų komunikacijos atstovė Indrė Baltrušaitienė patvirtino, kad iš Kauno į Stanstedą skridęs orlaivis virš Baltijos jūros apsisuko ir grįžo atgal.

"Lėktuvas, 7.20 val. Anglijos laiku turėjęs leistis Didžiosios Britanijos oro uoste, pasuko atgal. Keleiviai sėkmingai persėdo į kitą lėktuvą ir 9.26 val. vėl išskrido“, – sakė oro uostų atstovė.

Paklausus, kokios šių pasikeitimų priežastys, I. Baltrušaitienė pasiūlė kreiptis į „Ryanair“ kompaniją.

Kauno policija portalui patvirtino, kad į oro uostą šiandien nevyko.

"Pranešimo, jog Kauno oro uoste būtų fiksuotas įvykis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nėra gavę ir užregistravę", – rašoma atsiųstame pranešime.

Portalas sulaukė skaitytojų informacijos apie galimas šio incidento priežastis. Vieni jų minėjo, kad lėktuvas buvo atgręžtas dėl Anglijoje siaučiančios audros, kiti įvardijo gedimus lėktuve.

"Radarai sugedo, dėl to ir grįžo. Taip kalbėjo lėktuvo dispečeriai. Anglijoje lėktuvai leidžiasi net ir vėjuotomis sąlygomis", – situaciją aiškino Ieva.

Gal skridote šiuo lėktuvu ar esate įvykio liudininkas? Parašykite mums: redakcija@kaunodiena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

picartas

picartas portretas
Mano ,brolis skrido is desines ,sake Pito vamzdelis uzsikiso

ALGIS

ALGIS portretas
Lakūnams pažadėjo gerai užmokėti iš '''grąžinimo Lietuvon'' fondo , tai šie ir gražino, TAIP ĮSAVINAMI ŠIO FONDO PINIGAI .

Su sypsena

Su sypsena portretas
O as manau,kad keleiviams sudare galimybe APSIGALVOTI,gal likti Lietuvoje.... Kokie cia klausimai,nieks nesusizeide nei nezuvo,kam kelti bangas stiklineje.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių