Quantcast

Į Kauną sugrįžusius emigrantus pasitiko netikėta staigmena

  • Teksto dydis:

Kaip reaguotumėte, jei oro uoste laukdami prie bagažo konvejerio ant jo išvystumėte ne važiuojančius lagaminus, o dovanas? Su tokia situacija susidūrė šią savaitę į Kauną iš užsienio sugrįžę emigrantai.

Šią savaitę kelių šimtų Londone ir Bristolyje gyvenančių lietuvių, šventėms sugrįžusių į Lietuvą, Kauno oro uoste laukė tokia staigmena, kokios jie nesitikėjo. Kauno oro uoste nusileidę lietuviai ant bagažo konvejerio pamatė ne atvažiuojančius lagaminus, o auksines dovanų dėžutes. Tai – Kauno miesto ir „Aroma Gold“ kalėdinė dovana namo sugrįžusiems lietuviams.

„Kauniečiai, nesvarbu, kur jie šiuo metu gyvena – ar Vilniuje, ar Londone, ar Niujorke – vis tiek yra ir visada bus kauniečiai. Tikiuosi, kad per šventes sugrįžę namo, jie įvertins mūsų mieste vykstančius pokyčius, kurie paskatins juos vieną dieną į Lietuvą sugrįžti visam laikui“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

„Vis žadame rasti daugiau laiko draugams ir artimiesiems, bet savaitės keičiasi, o mūsų pažadai – ne. Artėjant šventėms norisi žmonėms priminti, kad atėjo metas bent trumpam sustoti ir pasimėgauti auksinėmis akimirkomis su mums brangiais žmonėmis! Šiandien gyvas bendravimas tampa prabanga ir ypač tiems, kurių artimieji išvykę į užsienį, taigi kartu su Kauno miesto savivaldybe siekėme, kad sugrįžimas namo prieš šventes būtų pilnas malonių staigmenų ir šilto bendravimo prie kavos puodelio“, – apie „Auksinių akimirkų“ iniciatyvą pasakojo bendrovės „Daisena“ marketingo skyriaus vadovė Jurgita Milaknytė - Ragelė.

Kuriant tikrą Kalėdų stebuklą koordinuotai dirbo didelė komanda. Buvo pajungtos didelės pajėgos tam, kad oro uoste, kuriame užtikrinamos griežčiausios saugumo taisyklės, pavyktų maloniai nudžiuginti keleivius, nesutrikdant įtempto skrydžio grafiko.

„Džiugu, kad pavyko nustebinti keleivius, šventėms grįžusius namo. Nuoširdus jų džiaugsmas atpirko visas pastangas organizuojant šią akciją“, – tikina Lietuvos oro uostų Komunikacijos projektų vadovė Agnė Mažeikytė.

Artėjant šventėms norisi žmonėms priminti, kad atėjo metas bent trumpam sustoti ir pasimėgauti auksinėmis akimirkomis su mums brangiais žmonėmis!

Keleiviams buvo dovanojamas specialiai šiam projektui sukurtas „Aroma Gold“ rinkinys auksinėms akimirkoms bei Kauno miesto dovana su šventiniais linkėjimais. Kad laikas neprailgtų ir laukimo salėje stoviniuojančių artimųjų, jie buvo vaišinami kava.

Kauno oro uoste įvykusi staigmena yra dalis „Aroma Gold“ Auksinių akimirkų iniciatyvos, kurios ambasadorė – žinoma laidų vedėja ir socialinių tinklų žvaigždė Indrė Stonkuvienė. Ji kviečia kuo daugiau Lietuvos gyventojų aplankyti seniai matytus brangius žmones ir pasimėgauti kokybišku pokalbiu prie kavos puodelio. Prie šios iniciatyvos taip pat prisideda ir Mantas Stonkus, Mantas Katleris, Orijus Gasanovas, Rolandas Mackevičius, Simona Bandita su ZIP FM komanda bei Simona Nainė su Katažina Zvonkuviene. Jų sukurtus vaizdo įrašus, su kvietimu atrasti truputį laiko artimiems žmonėms, galima pamatyti socialinio tinklo "Facebook" AromaLT  paskyroje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

--------

-------- portretas
KAzka darykit.kad nepabegtu ,kas dar liko, o ne sutiktuves isvykusiems

manau

manau portretas
pati didžiausia dovana butu,VISIEMS KAUNIECIAMS AKCININE kaina,griztanciu lauke,o kurie cia gynena lauk i emigracija,,,

cha cha

cha cha portretas
čia kaip su naujais C gates ar Telia klientais-nujam visos nuolaidos, o senas ir ištikimas niekam neįdomus...
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių