Quantcast

Helovino išvakarėse Kauno meras siūlo prisirakinti prie vaiduoklio

  • Teksto dydis:

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis mėgsta šou. Prieš metus dar neatidarytą Panemunės tiltą jis išbandė su savo prabangiu „Ferrariu“, o dabar užlipo ant apleistos „Respublikos“ stogo, ragindamas kauniečius apsitvarkyti.

„Kas nenori pokyčių mieste, prisirakina. Jei kas nori prisirakinti prie šio vaiduoklio, turi dar tris savaites“, – šypsodamasis tris pirštus pademonstravo meras.

Gal šitaip V. Matijošaitis norėjo įgelti buvusiam miesto šeimininkui Andriui Kupčinskui, kuris praėjusį pavasarį prisirakino prie Kauno centrinio knygyno? Tokiu būdu eksmeras bandė protestuoti prieš dabartinės Kauno valdžios sumanymą išnuomoti Laisvės alėjos simboliu tapusį knygyną.

„Kaunas tvarkosi, statosi ir žingsnis po žingsnio tampa moderniu miestu. Kviečiu visus tvarkytis ir gražintis“, – vakar išplatintame vaizdo įraše ragina V. Matijošaitis, stovėdamas ant paskutines dienas skaičiuojančio viešbučio stogo. Netrukus kauniečiai „Respubliką“ prisimins tik iš nuotraukų, nes ilgus metus miesto panoramą darkęs pastatas bus nušluotas nuo žemės paviršiaus. Jo vietoje iškils „Vičiūnų grupės“, kuriai vadovauja mero sūnus Šarūnas Matijošaitis, verslo centras „Magnum“. Tiesa, šis projektas taip pat užkliuvo ne vienam stebėtojui – labiausiai dėl formos ir tamsios spalvos. 

„Vietoj vieno monstro pastatys du“, – komentavo kauniečiai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras

Safyras portretas
Nesuprantu, kai politikai dalyvauja šou pasirodymuose. Jų darbas yra toks pat, kaip ir visų kitų. Daugelis nei šokti, nei dainuoti, nei eilėraščio perskaityti gražiai nemoka , kaip tai daro tikri aktoriai, solistai, profesionalūs šokėjai, bet dalyvauja įvairiuose projektuose ir juokina liaudį. Tikram šeimininkui niekada namuose darbo nepritrūksta, bet jis linksminasi ne tada, kai kameros yra įjungtos. Geriau politikai ne vaidintų, kad traukia verslą iš šešėlio, bet dirbtų, kad daugelis žmonių gautų laiku ir ne ubagiškus atlyginimus...

simui

simui portretas
auksinio WC autoriai priglausti tavo "šaunuolio" mero komandoje, tai gal visi kartu ir prisirakins?

nu jooo

nu jooo portretas
kaip sakoma zmogu is kaimo galima istraukti ,bet kaimo is zmogaus niekaip.taip ir cia milicininkas kapitalinis,koki kostiuma ir akinukus jam beuzdetum ,vis tiek islenda milicininkas nors tu ka !!!!
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių