Quantcast

Kaune pasiektas neeilinis rekordas: iš plaukų supintas ratas

Parodoje „Moters pasaulis“ užfiksuotas neeilinis rekordas  -  ornamentuota rato iš plaukų kompozicija.

Prireikė tik pusvalandžio ir profesionali kirpėja-stilistė Jolita Zujienė pergalingai iškėlė rankas.

20-ties ratuku ant „Žalgirio“ arenos amfiteatro scenos sugulusių merginų plaukai susipynė į ornamentą.

Kūrėja šį savo darbą pavadino „Gyvenimo rato paveikslu iš plaukų ir gyvų modelių“. Iš anksto buvo suskaičiuota, kad į ornamentą suguls per 2 mln. plaukų.

Tik pradėjus darbą meistrės akys ir rankos tikslingai ėmė klaidžioti plaukų džiunglėse. Staigūs gulinčių merginų judesiai pažadindavo beatsipalaiduojančius žiūrovus ir, greičiausiai, jas pačias.

Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos rengiamo teatralizuoto „Big hair show 2017“ metu užfiksuotas plaukų ornamento skersmuo pasiekė 2 metrus 88 centimetrus, o bendras skersmuo kartu su gyvais modeliais – 5 metrai 80 centimetrų.

„Visada galima geriau“, - tuoj po žiūrovų akyse sukurto ornamento iš plaukų dar neatgavusi kvapo paskubomis bėrė J.Zujienė.

Kelis metus galvojau apie šį pasirodymą ir norėjau, kad jis būtų greitas, gražus ir efektingas.

Daugybės Lietuvos čempionatų nugalėtoja, tarptautinių konkursų prizininkė kirpėja stilistė neslėpė dalį parengiamojo darbo atlikusi prieš viešą pasirodymą.

„Stengiausi per daug neužlaikyti žiūrovų. Kelis metus galvojau apie šį pasirodymą ir norėjau, kad jis būtų greitas, gražus ir efektingas“, - sumanymą pasakojo J.Zujienė.

Neatsitiktinai modeliais pasirinkta 20 merginų. Šis skaičius simbolinis tuo, kad šiuo šou kirpėja-stilistė įprasmino 20 įvaizdžio dizainerės veiklos metų.

„Norėjau pagarsinti ir Lietuvos vardą, nes tokio ornamento iš plaukų rekordo dar nebuvo siekta. Be to, norisi ne tik uždaroje salono erdvėja kurti gražius ir džiuginančius dalykus, o didesnio ir įspūdingesnio reginio“, - žiūrovams padovanotomis akimirkomis džiaugėsi J.Zujienė.

Žiūrovų ir ornamentu sujungtų modelių plojimai neleido abejoti pasiektu abiems pusėms maloniu rezultatu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Puikus sumanymas! Labai grazu! Daugiau tokiu renginiu, nes juk sakoma - grozis valdo pasauli. O del daugelio musu komentatoriu man geda. Niekas niekada nepatinka, viskas blogai, zino tik iskritikuoti ir isjuokti, o patys neturi nei gramo isradingumo ir fantazijos. Jeigu Lietuvoje tokiu zmoniu dauguma - vargas tau Lietuvele. Ismokite pasidziaugti iv. dalykais, nebukite viskuom nepatenkinti burbekliai. Bloga nuo tokiu darosi. O sito renginio rengejoms ir dalyvems didelis aciu uz grozi ir sekmes!

Dreikas

Dreikas portretas
Kvailumui ribų nebūna. Betiksliai, bereikšmiai rekordai, tuščios idėjos. Lithuaniae caput.

Reikejo

Reikejo portretas
Pele imesti i viduri ,butu vaizdelis
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių