Quantcast

Dovanų pakavimas – ne mažiau svarbu nei pati dovana

  • Teksto dydis:

Ruošiant šventinę dovaną svarbu ne tik išrinkti tinkamą daiktą, bet ir gražiai jį supakuoti. Todėl pakavimo idėjų paieškos ir jų įgyvendinimas atima daug laiko, kuris prieššventiniu laikotarpiu ypač brangus. Bet šie rūpesčiai visai neaktualūs bus tiems, kurie dovanas įsigis prekybos miestelyje „Urmas“. Čia originaliu dovanų pakavimu pasirūpins tikrų profesionalų komanda. Ir tai padarys visiškai nemokamai.

Pakuos profesionalės

Centriniame Kauno turguje įsikūrusioje Maisto klubo studijoje nemokamu dovanų pakavimu rūpinsis profesionali stilistė, tinklaraščio apie madą TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė, maisto pateikimo estetiką puikiai išmananti Maisto klubo šeimininkė Ilona Juciūtė ir jos pagalbininkės. Tereikės pateikti čekį, įrodantį, kad dovanoms skirti daiktai pirkti prekybos miestelyje „Urmas“.

Čia dovanas jums ne tik įvynios į popierių, bet ir papuoš išskirtiniais, natūraliais šventiniais aksesuarais. Kiekviena dovana po profesionalios komandos prisilietimo atrodo išties originaliai.

Natūralumas svarbu

„Pakuodamos dovanas naudojame natūralias dekoracijas: kankorėžius, eglių šakeles, džiovintus vaisius, uogas, augalus. Natūralumas visada išlieka aktualus, ypač dabartiniame pasaulyje, kuriame nemažai dirbtinių dalykų. Stengiamės vengti sintetinių blizgučių ir naudoti tai, kas yra iš gamtos, suteikia daugiau jaukumo, šilumos – to, ko labiausiai norisi šiuo metų laiku“, – sakė K.Danilevičė.

Stengiamės vengti sintetinių blizgučių ir naudoti tai, kas yra iš gamtos, suteikia daugiau jaukumo, šilumos – to, ko labiausiai norisi šiuo metų laiku.

Ji atkreipė dėmesį į tai, kad dovanos pakuotė yra labai svarbi ir reiškia ne ką mažiau nei pati dovana. „Geras įpakavimas parodo, kad jūs rūpinatės tuo žmogumi, kuriam dovanojate. Originali pakuotė džiugina akį jau nuo tos akimirkos, kai žmogus ją pamato ir yra neatsiejama dovanos dalis. Čia kaip drabužis, pagal kurį sutinkame žmogų“, – kalbėjo stilistė.

Rasite visko

Pasiruošimą šventėms suplanavę prekybos miestelyje „Urmas“ galėsite sutaupyti išties daug savo brangaus laiko. Išsirinkę dovanas jas galėsite palikti studijoje ir kol jos bus pakuojamos, čia pat, turguje, pasirūpinti maisto produktais savo šventiniam stalui.

O kad išsirinksite dovanų ir rasite visko, ko reikės jūsų Kalėdų stalui, galite nė neabejoti. Prekybos miestelyje „Urmas“, Raudonajame pasaže, veikia kalėdinė mugė, o visame miestelyje – daugiau kaip 2 500 parduotuvių.

Jose ir mielos kalėdinės smulkmenos, tokios kaip muiliukai, arbatos, žvakės, puodeliai, interjero detalės, kojinės, šalikai, kepurės, ir buitinė technika, drabužiai, papuošalai, žaislai, mobilieji telefonai, laikrodžiai ir dar daug visko. Jei dovanas norite daryti patys, čia rasite ir specialių tam skirtų medžiagų įvairiems rankdarbiams.

Turguje Kūčių ir Kalėdų stalui jūsų laukia šviežia ir rūkyta mėsa bei žuvis, įvairūs kepiniai ir saldumynai.

Dovanos prekybos miestelio „Urmas“ Rytinės galerijos pabaigoje įsikūrusio Centrinio Kauno turgaus Maisto klubo studijoje bus pakuojamos nuo gruodžio 16 iki 23 d. turgaus darbo valandomis: pirmadieniais–penktadieniais nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais nuo 9 iki 17 val., sekmadieniais nuo 9 iki 15 val., pateikus čekius, rodančius, kad dovanoms skirti daiktai buvo pirkti šiame prekybos miestelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių