Quantcast

Dovana Kauno vaikams – nemokami užsiėmimai visą vasarą

  • Teksto dydis:

Kaip neseniai pasakė Šarūnas Jasikevičius, nėra nieko svarbiau už vaikus. Pritardama šiai tiesai, Kauno miesto savivaldybė pristato analogų Lietuvoje neturinčią programą, kurios metu per vasarą Kauno vaikams bus pasiūlyta net 189 nemokami muzikos, sporto, teatro, filmų kūrimų, cirko, keramikos ir kitokie užsiėmimai.

Birželio 1 dieną startuojanti ir iki rugpjūčio 31 dienos vyksianti programa iš viso priims daugiau nei 3,3 tūkst. vaikų.

„Vasarą, kai vaikai atostogauja, daugeliui tėvų kyla dilema dėl savo atžalų užimtumo. Mums rūpi visi Kauno vaikai, todėl dovanojame jiems nemokamus užsiėmimus, pritaikytus patiems įvairiausiems pomėgiams ir poreikiams. Labai svarbu tai, kad visi užsiėmimai yra nemokami“, – pabrėžė Kauno vicemerė Rasa Šnapštienė.

Vaikams sudaromos lygios galimybės lankyti kokybiškas, nemokamas, jų interesus atitinkančias Kauno miesto savivaldybės neformaliojo švietimo, kultūros ir sporto įstaigų organizuojamas edukacines, kūrybines, sporto ar kitokias veiklas.

„Užsiėmimų metu vaikai netik puikiai praleis laiką, susipažins su naujais draugais, bet ir galbūt atras naujų gebėjimų, kuriuos atėjus mokslo metams galės lavinti toliau“, – teigė Kauno mero patarėja švietimo klausimams Orinta Leiputė.

Tėvams tereikia laiku užregistruoti vaiką ir užtikrinti, kad jis saugiai atvyktų ir parvyktų iš užsiėmimų. Visą nemokamų vasaros užsiėmimų vaikams sąrašą galima rasti čia.


Šiame straipsnyje: vasaros atostogosvaikaikaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alma

Alma portretas
Nerandu kaip uzsiregistruoti!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Tai saugokite patys, jei nepasitikite bibliotekininke. Šiaip tai kažin ar bus papildomai mokama žmogui, dirbantį dar ir auklės pareigose. Ji juk ne pedagogas:(.

Ha

Ha portretas
Dar vienas eilinis šūdas, idomu kas užtikrins vaiku sauga, ar bibliotekinke saugos vaikus, o kaip maitinimas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių