Quantcast

Dėl muštynių lėktuvui teko grįžti atgal į Kauną

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą keleiviai susiruošę keliauti iš Kauno į Alikantę susidūrė su neįprastu incidentu - keleiviniame lėktuve kilo muštynės.

Susimušė du neblaivūs baltarusiai. Dėl šios priežasties, vos kirtęs Lenkijos sieną, šeštadienio vakarą lėktuvas turėjo grįžti Karmėlavos oro uostą.

Keliolika minučių po 22 valandos Kauno oro uoste dirbantys pasieniečiai gavo informacijos, kad į Alikantę skridęs lėktuvas dėl jo salone kilusio konflikto grįžta į Kauną.

Iš nusileidusio orlaivio Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai išlaipino baltarusių sutuoktinių porą, du jų nepilnamečius vaikus ir Lietuvos pilietį.

Nustatyta, kad skrydžio iš Kauno į Alikantę metu konfliktas kilo tarp 37 metų Baltarusijos piliečio ir 26 metų jo sutuoktinės.

Kaip pranešė VSAT, abu užsieniečiai nepakluso lėktuvo įgulos reikalavimams liautis, kėlė pavojų skrydžio saugumui, todėl orlaivio lakūnai priėmė sprendimą grįžti į Kauną. Be to, ekipažo nurodymų nepaisė ir akivaizdžiai neblaivus 26 metų Lietuvos pilietis. Lėktuvas konflikto metu skrido virš Lenkijos teritorijos.

Paaiškėjo, kad visi nedrausmingai orlavyje elgęsi asmenys buvo padauginę alkoholinių gėrimų: baltarusei nustatytas 2,64 promilių girtumas, jos vyrui – 0,77 promilės, lietuviui – 1,14 promilės.

Šiuos asmenis pasieniečiai perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie toliau aiškinasi įvykio aplinkybes.

Degalų pasipildęs lėktuvas iš Kauno oro uosto skrydžiui į Alikantę pakilo naktį iš šeštadienio į sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
O kas sumokres uz liektuvo pasiskradymus,ydomu kokia kaina,jeigu nebrangu tai gal galima visiems paskrajoti.

Ilma

Ilma    portretas
lėktuvą

Ilma

Ilma    portretas
kodėl į lįktuvą įleisti neblaivūs keleiviai?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių