Quantcast

Aukcione – pirmoji Lietuvos radijo stotis

Balandį vyksiančiame aukcione ketinama parduoti Kaune, Vaižganto gatvėje, esantį pastatą, kuriame veikė pirmoji Lietuvos radijo stotis.

Paveldosaugininkai tikina, kad naujieji savininkai istorinio objekto nugriauti ir vietoje jo pastatyti kito negalės, nes jis turi kultūros paveldo statinio statusą, rengiami dokumentai dėl jo įrašymo į kultūros vertybių registrą.

Istorinis pastatas pagal Kauno savivaldybės pastatų restauravimo darbams programą galėtų pretenduoti į paramą. Tokiu atveju kone pusę restauravimo darbų kainos padengtų miesto savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
To Gėda Gerai pasakėte - "GAL" ras. O iki to "GAL" tegu pastatas pūva, bjauroja išskirtinę mūsų visų mylimo miesto dalį ir galų gale vis tiek būtų parduotas, tik už dar mažesnę kainą nei dabar. Gaila, kad tarp mūsų yra tokių asmenų, kurie masto visai neūkiškai. Kol taip bus, neverta tikėtis progreso šalies mastu.

Gėda

Gėda portretas
Graudu, kai patys naikiname savo istorija. Dėl supuvusio skatiko tėvą motiną parduotume. Gėda Kaunui kuris neperima tokių pastatų. Jeigu Telecentrui šis turtas nebereikalingas tai tegu gražina Turto fondui, o visuomenė gal ras geresnį pritaikymą.

kur ji maciau :)

kur ji maciau :) portretas
A tai ce netas pastatas kur mikrovisata buvo?!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių