Quantcast

Ar tikite stebuklais? (apklausa gatvėje)

Jauni, brandaus ir jau solidaus amžiaus žmonės. Skubantys gatve, bet sustojantys akimirkai atsakyti į vieną mūsų pateiktą klausimą. Šį kartą – apie stebuklą.

Paulius Mačiulis, architektas (27 metų)

Kai atsitinka kas nors netikėto ir staiga. Esu patyręs mažų stebuklų, kai netikėtai  pasisekė darbe, moksluose, meilėje. Didelio stebuklo dar nepatyriau. Kai atsitiks, tada išties suvoksiu, kad tai didis stebuklas.

Irena Svilainienė, senjorė (77 metų)

Esu toks žmogus, kad kiekvieną daiktą man reikia pačiupinėti. O stebuklas įvyksta netikėtai ir gal tai – kažkokios apvaizdos pasirodymas? Tačiau jokio stebuklo nepatyriau. Deja, gyvenime stebuklų nebūna, netikiu jais. Tik – realybė: sensti, gyvenimas trumpėja, ir baigta.

Vygantas Dudėnas, šaltkalvis (56 metų)

Kad žmonėms padidintų pensijas, atlyginimus, kad nevogtų ir neimtų kyšių valdininkai. Deja, šių stebuklų gyvenime nepatyriau.

Gintarė, studentė (22 metų)

Man stebuklas būtų apkeliauti visą pasaulį.

Jonas Arvydas Mockaitis (75 metų)

Nesu matęs ar patyręs kažko stebuklingo. Stebuklas – ne pinigai, ne rasti ar laimėti loterijoje milijoną. Juolab nežaidžiu loterijose. Stebuklas būtų, jei prisikeltų artimieji. Tačiau tokių dalykų tikrai nebus.

Liuda Mockaitienė, filologė (69 metų)

Tik ne turtai. Stebuklas, kai kažkam pavyksta stebuklingai išsigelbėti – baisioje avarijoje ar nukritus lėktuvui. Atrodo, jau viskas, bet išsigelbėjo. Man stebuklas – artimo žmogaus buvimas labai ilgai greta. Kiek tik įmanoma ilgiau. Jį patiriu dabar. Jau 50 metų esame kartu. Tai man išties didelis stebuklas.

Aurelija Einorytė, KTU technikos kalbos vertimo mokslų studentė (21 metų)

Stebuklas būtų, kad pasaulyje visą laiką būtų taika. Stebuklas – mano šeima, mano draugai, kurie yra visą laiką kartu ir visą laiką mane palaiko.


Šiame straipsnyje: stebuklaiapklausakauniečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

sens

sens portretas
Aišku tikiu. Tai kad konservatoriai gaus kaune tik vieną mandatą -tikras stebuklas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių