Quantcast

Ar bus atnaujinti skrydžiai iš Kauno į Tamperę?

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigiantis Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas kreipėsi į Estijos oro linijų bendrovę „Avies Air Company“, siūlydamas atnaujinti skrydžius iš Kauno į Tamperę (Suomija).

Kadenciją baigiantis Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas kreipėsi į Estijos oro linijų bendrovę „Avies Air Company“, siūlydamas atnaujinti skrydžius iš Kauno į Tamperę (Suomija). Kauno miesto savivaldybė būtų pasirengusi pasidalinti finansinę riziką pradedant ir išlaikant šį miestui naudingą maršrutą, rašoma išplatintame pranešime.

Tikimasi, jog sulaukus pritarimo skrydžiai Kaunas-Tamperė būtų atnaujinti jau šią vasarą. Su aviakompanija planuojama pasirašyti vienerių metų sutartį, pagal kurią skrydžiai galėtų vykti keturis kartus per savaitę, užtikrinant mažiausiai 500 atvykstančių keleivių per mėnesį. Į trečią pagal dydį Suomijos miestą iš Kauno kita skrydžių bendrovė – Airijos „Ryanair“ – yra skraidinusi prieš kelerius metus.

„2010-2013 metais skrydžiai iš Kauno į Tamperę sulaukė didžiulės sėkmės. Pavyzdžiui, 2012 metais daugiau nei 20 tūkstančių keleivių keliavo maršrutu Kaunas – Tamperė“, – sakė kadenciją baigiantis Kauno meras.

Tamperė – 200 tūkst. gyventojų turintis Suomijos miestas (su priemiesčiais – 300 tūkst.). Tai oficialus Kauno miesto partneris nuo 1997 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIGI

TAIGI portretas
Kaip skraidė taip ir sraidys, bet čia Kupčinsko nuopelnas. Viešbučiai ir valgių asortimentas jau privataus verslo iniciatyva.

Burbulys

Burbulys portretas
Suomiams dar reikia gerų barų Laisvės Alėjoje pagerti pigesnio alaus.

Buvęs Tamperėje

Buvęs Tamperėje portretas
Suomiams tikrai reikia tiesiogini skrydžio iš TAM Į KAU, plius jiems reikia geros viešbučių, paslaugų, ypač SPA reklamos
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių