Quantcast

„Žalgirio“ arenoje liepsnojo Kalėdų ledas

  • Teksto dydis:

Pirmąją Kalėdų dieną pasirodymu Kauno „Žalgirio“ arenoje prasidėjo jau tryliktasis „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ turas. Tradicija tapusį  šou ant ledo šiemet kūrė dvi dešimtys Europos ir pasaulio dailiojo čiuožimo žvaigždžių bei Lietuvos čiuožėjų.

Bendras čiuožėjų šokis, pradėjęs renginį, puikiai iliustravo šias, ne itin žiemiškas, Kalėdas – dainos „Singin‘ in the Rain“ fone su skėčiais rankose šokančios čiuožimo žvaigždės skleidė pakilią šventinę nuotaiką. „Joks lietus negali sutrukdyti „Liepsnojančiam Kalėdų ledui“ uždegti saulę jūsų širdyse“, – žiūrovus patikino renginio vedantysis Dainius Martinaitis. Jo vaidmuo jau tapo neatsiejama kalėdinio ledo šou dalimi.

Ant ledo pasakojamą jausmingą spektaklį be šou sumanytojų Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko šiemet kūrė ir Lietuvoje dar neregėti, ir jau pažįstami čiuožimo meistrai. Pirmą kartą ant lietuviško ledo pasirodė šiuo metu vienas populiariausių pasaulyje šou ant ledo atlikėjų Elladj Balde. Kanadietį dailiojo čiuožimo mėgėjai vertina už jo charizmą ir egzotišką, į nieką nepanašų čiuožimo stilių. Gausių aplodismentų „Žalgirio“ arenoje sulaukė ir dar vieni „Liepsnojančio ledo“ debiutantai – ledo bei oro akrobatų brazilės Carolinos Madeiros Soares ir kanadiečio Carlo Des-Rosiers pora.

Kaune pasirodė net dvi pasaulio profesionalų porinio čiuožimo čempionų poros - Elena Leonova su Andrejumi Chvalkovu bei Fiona Zaldua su Dmitrijumi Suchanovu, kurių triukai and ledo gniaužė kvapą.  Tarp „Liepsnojančio ledo“ žvaigždžių šiemet taip pat yra tikra čiuožimo legenda vadinamas Pasaulio profesionalų čempionas iš Kanados Garry Beacomas, Europos bei dešimtkart Čekijos dailiojo čiuožimo čempionas Tomašas Verneris, pasaulio jaunimo ir Europos dailiojo čiuožimo čempionas Dmitrijus Dmitrenko iš Ukrainos, Latvijos dailiojo čiuožimo čempionas Denisas Vasiljevsas bei vyriška ledo akrobatų Aido Reklio ir armėno Akopo Manoukiano pora. Tradiciškai „Liepsnojančiame Kalėdų lede“ dalyvauja ir jaunosios mūsų šalies čiuožimo žvaigždės – dailiojo čiuožimo čempionės Inga Janulevičiūtė ir Aleksandra Galovkina bei pirmoji Lietuvos porinio čiuožimo pora Goda Butkutė ir Nikita Jermolajevas. Prieš aštuonerius metus Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko dalyvauti šou pakviesta G.Butkutė tikra to žodžio prasme užaugo Lietuvos dailiojo čiuožimo gerbėjų akyse. Ji – ilgiausiai šiame šou dalyvaujanti čiuožėja, neskaitant pačių „Liepsnojančio ledo“ įkūrėjų.

Gruodžio 26 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje „Liepsnojantį Kalėdų ledą“ galės išvysti pajūrio gyventojai ir svečiai, gruodžio 27 d. šou bus rodomas Vilniaus „Pramogų“ arenoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Nesuprantu,nejaugi nera kitu ciuozeju,tik vanagas ir ta na kaip..drobeso.O kas jie tokie?

neįtikėtina !

neįtikėtina ! portretas
visi komentarai - idiotiški !!!

Speju ,

Speju , portretas
Kad po Margaritos paatviravimo Putinui , tai Lietuvai ji tikrai nebeidomi ir net nepageidaujama ... Tikra tiesa : kiek vilka bemaitintum , jis vistiek i miska ziuri ...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių