Quantcast

„Trys super žvaigždės“ premjeroje – pramogų pasaulio žvaigždžių desantas

  • Teksto dydis:

„Seniai taip daug nesijuokiau!“, „Žiūrėdami spektaklį tikrai pailsėjome“, „Oi kiek daug pažįstamų situacijų buvo!“ – tokie ir dar daugybė gerų emocijų kupinų komentarų iš žinomų žmonių lūpų liejosi po komedijos „Trys super žvaigždės“ premjeros, penktadienį vakare įvykusios Kauno kultūros centre „Girstutis“.

Pasižiūrėti naujojo režisieriaus ir pjesės autoriaus Ramūno Cicėno darbo atvyko televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė su vyru Andriumi, dainininkė Neringa Šiaudikytė, šokėja Eglė Straleckaitė Daugėlė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, dainininkas Mindaugas Mickevičius – Mino, humoristas Artūras Orlauskas, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, aktorė Sandra Daukšaitė Petrulėnė su vyru Aurimu, buvusi „gelbėtoja“ Neringa Mažeikienė su vyru Mindaugu, dizainerė Diana Rūta Stankevičienė, plaukų stilistas Karolis Murauskas, aktoriai Rita ir Marius Sekmokai, dainininkė Viktorija Vaičaitė, modelis Gabrielė Gutt bei kiti.

Premjeros svečiai patikino – per pusantros valandos trukusį spektaklį gerų emocijų buvo apstu, o visiems puikiai pažįstamomis teatro, kino, televizijos žvaigždės – Rimantė Valiukaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Eglė Mikulionytė ir Marius Repšys scenoje džiugino savo profesionalumu.

Premjeroje pasakojama apie tris aktores, kurios visą gyvenimą dalinasi viena grimerine, bei vaidina vienoje scenoje. Jos visada viena kitą palaiko, šventes švenčia kartu, bėdoje taip pat kartu, o aplinkiniai jas pavadina ,,trimis muškietininkėmis”.

Nuo studijų laikų jos paslapčiomis svajoja sukurti grupę ir nustebinti savo neeiliniu talentu visą Lietuvą, bet vis neatranda tinkamo momento pradėti tai įgyvendinti. Netrukus pasigirsta telefono skambutis, kuris praneša, kad tarp „trijų muškietininių” yra ta, kuri šiais metais taps geriausia kino aktore. Deja, tik viena!

Ar šį ypatinga diena nesugriaus aktorių draugystės? Visi atsakymai – komedijoje „Trys super žvaigždės”.

VšĮ „Kitoks teatras” premjerą kovo 25 d. išvys Marijampolės, o kovo 28 d. Kėdainių publika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunieciai

kaunieciai portretas
nuzinot juokais negalejome susilaikyti dar kur jus matote zvaigzdes as tai matau tik kazkokias nusivalkiojusias bobas bei mergas nevienos padorios ir iskokio siukslyno tie korespindentai traukia tokias nesamones dar jom iki zvzigzdziu reikia daug pudu druskos sunesioti nejuokinkit zmoniu su tuom baidyklem nevienis padorios jeigu taip pasigilinus

Tikrai juoka kelianti antraštė

Tikrai juoka kelianti antraštė portretas
kur čia tos" superžvaigždės"? Žurnaliste turėtum žinot' superžvaigždė" tai turinti statusą persona,kuri turi savo karjeroje pripažinimą ir įvertinimą.

Egle

Egle portretas
Ar visai pakvaisote? Kur matote žvaigždės? Matyt žurnalistas apsiruke ir jam akyse ir rodėsi zvaigzdes tai ir parašė. Prajuokino
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių