Quantcast

Svarbi D. Montvydo žinutė kauniečiams – su legendiniu salto

  • Teksto dydis:

Vienas žinomiausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas, kuris sėkmingai skinasi kelią užsienio rinkoje, šiais metais dar turi užmojų pradžiuginti savo gerbėjus Lietuvoje. Atlikėjo planuose – ne tik nauji kūriniai, bet ir vienintelis šou didžiausioje šalies arenoje Kaune. Apie pastarąjį įvykį atlikėjas pranešė tiesioginės transliacijos metu socialiniuose tinkluose.

Šį rytą Donatas pasitiko Vilniaus Rotušės aikštėje, kurioje tiesioginės transliacijos metu socialiniame tinkle „Facebook“ atskleidė, kad gruodžio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs įspūdingą šou „Donatas Montvydas Kalėdos LIVE“. Jis apibendrins kūrybinius metus bei vienoje scenoje suburs netikėtus svečius.

„Šiandien jau drąsiai galiu pranešti, kad ypatingą dieną, per pačias Kalėdas, įvyks vienintelis šou arenoje, kuriam kartu su komanda pradedame ruoštis jau dabar. Daug idėjų, daug užmojų, tačiau viską sisteminame ir, manau, kad bus tikrai puikus renginys! Tokią dieną tokioje vietoje norisi gerai praleisti laiką ir, žinoma, nustebinti susirinkusius“, – atvirauja Donatas.

Pasak renginio organizatorių, didžiausias dėmesys skiriamas muzikos kokybei bei tam, kad žiūrovai būtų nustebinti inovatyviais techniniais sprendimais bei visi kartu sukurtų įsimintiną renginį.

Koncerto metu atlikėjas pasirodys kartu su grupe muzikantų, su kuriais pristatys ne tik hitais tapusius kūrinius, tačiau ir visiškai naujus, prie kurių kūrybos šiuo metu dirba studijoje.

„Mano tikslas, kad savo mėgstamas dainas rastų kiekvienas, todėl labai atsakingai tam ruošiuosi. Pažadu, kad programa aprėps įvairius kūrybos periodus, o svečiai scenoje dar ir padės prisiminti tam tikrus momentus“, – teigia pakiliai nusiteikęs atlikėjas.

Išankstinių bilietų prekyba prasidėjo jau šiandien. Bilietus platina bilietai.lt.


Šiame straipsnyje: Donatas Montvydassaltokoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

TURIT GALIMYBE DAR SIAIS METAIS APSILANKYT

TURIT GALIMYBE DAR SIAIS METAIS APSILANKYT portretas
Robbie Williams sow ,Misteris X[muzik teatras],G.Paskeviciaus koncertas su orkestru,Stingo koncertas,D.Butkutes sow,N.Furtado konc,Boclli konc,90 legend,,Adams Lambert[merccuri], Sara Braitman,80 metu legend,Rondo jubiliejinis,Siskausko konc,,Maskvos baletas""Spragtukas"".D.Montvydo sow. Bilietu dar yra,geru koncertu

NA NA

NA   NA portretas
vaikutis be balso ,norėtu uždainuoti ir pinigėlių susišluot ,________manau jam reikėjo būti šokėju ,bet va žemo ūgio ,,,,sėkmės padėti save į vietą ,,,,,

neee

neee portretas
verksningos dainelės
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių