Quantcast

Studentai pribloškė nieko neįtarusius pirkėjus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio pavakare į Kauno „Akropolyje“ įsikūrusį prekybos centrą užsukusius pirkėjus nustebino studentų atliktas viešas šokis.

Ketvirtadienio pavakare į Kauno „Akropolyje“ įsikūrusį prekybos centrą užsukusius pirkėjus nustebino studentų atliktas viešas šokis. Juo siekta atkreipti dėmesį į studentams svarbiausią metų renginį – Tarptautinę studentų dieną (TSD), vyksiančią lapkričio 14-ąją Kaune.

Neįprastas studentų „flashmobas“ maloniai nustebino ir pralinksmino prekybos centro „Maxima“ lankytojus. 

„Likau nuoširdžiai nustebinta studentų išradingumu, aktyvumu bei drąsumu. Gavau geros nuotaikos dozę likusiam vakarui po sunkios darbo dienos, tiesiog užėjusi apsipirkti. Ačiū studentams“, – įspūdžiais dalinosi kaunietė Indrė.

Šokėjų komandos koordinatorė Julija Venckutė po pasirodymo neslėpė džiaugsmo: ,,Smagu, kad šokis pasiekė tikslą ir pritraukėme daugiau žiūrovų nei tikėjomės. Juos visus ir jų draugus bei pažįstamus pakvietėme į Tarptautinę studentų dieną, kuri pasižymės kaip niekad įvairia ir įdomia programa“.

Kauno technologijos universiteto (KTU) Studentų atstovybės narys, TSD komunikacijos koordinatorius Simonas Balčiūnas pasakojo, kad iki svarbiausios studentų metų šventės liko tik dvi savaitės, todėl studentai labai intensyviai dirba ir ruošiasi toliau stebinti kauniečius bei miesto svečius. Ką veikia studentai ir kaip vyksta pasiruošimas, galima sužinoti jų interneto puslapyje

Tarptautinė studentų diena prasidės nuo pat ankstaus lapkričio 14 d. ryto prekybos miestelyje „Urmas“, kur vyks cepelinų valgymo varžybos, šokėjų pasirodymai, konkursai bei kitos aktyvios pramogos.

Vakarinė dalis persikels į Kauno sporto halę, kurioje bus renkama šauniausia Lietuvos studentė ,,Ledi 2014“, o su studentais linksminsis bei juos sveikins „Biplan“, „Omerta“, „Skamp“, Pushaz‚ „Wild reason“ ir „Jay Jack“.


Šiame straipsnyje: studentaiflashmobasAkropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dziabas

Dziabas portretas
Studentai - Kauno puošmena. Labai nyku būna mieste vasarą,kai studentai atostogauja.

TSD fanas

TSD fanas portretas
Dar iki dabar prisimenu kaip pernai išsitaškėm su draugais Kauno sporto halėje. Vos kelia namo per ąžuolyną radom : DDDDDD

o vienoje Londono parduotuvėje

o vienoje Londono parduotuvėje portretas
buvo kas uždainavo Fuiculi Funicula...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių