Quantcast

Šeštadienį Kaune švęsime ir Muzikos dieną

Jau rytoj, gegužės 20 d., į Kauno gatves grįžta Vilniaus universiteto Kauno fakulteto studentų organizuojama Gatvės muzikos diena (GMD)! Šiais metais muzikantai pasiruošė įspūdingus pasirodymus ir žada klausytojams nepamirštamą dieną.

Muzika kiekvieno skoniui

Kauniečiai ir miesto svečiai galės pasiklausyti įvairių žanrų muzikos. 12 val. Nerijus Liubertas visus nustebins ir atidarys GMD šventę. Po jo pasirodymo, Laisvės alėjoje, prie fontano ir Kauno muzikinio teatro, šokėjai visus kvies kartu pajudėti. E. Ožeškienės g., J. Gruodžio g. bei prie Istorinės prezidentūros Jus pasitiks akustinės muzikos atlikėjai, kurie dainuos iki pat 19 val. Laisvės alėjos 72 („Caffeine“), Kauno dramos teatro, Kauno centrinio pašto, „Hesburger“ (Vilniaus g. 45), „Pelėdinės“ (Šv. Gertrūdos g. 22) punktuose pasirodys įvairių muzikos stilių atlikėjai. Čia galėsite išgirsti ne tik klasikinės, bet ir roko, metalo ar popmuzikos garsų. „Dj Armijos“ (Vasario 16-osios g.), „Basement“ ir Vilniaus g. požeminės perėjos punktuose didžėjai šokdins elektroninės muzikos ritmu.

Gatvės muzikos diena niekada nepamiršta ir savo mažiausiųjų klausytojų. Jiems rengiamos pramogos „Muzikos karalystėje“ (Muitinės g. 8). Jaunieji dalyviai ir svečiai susitiks su penkiais paslaptingais pasakų personažais, kurie nustebins pateikę daugybę užduočių. 19 val. ne tik vaikai, bet ir visi svečiai kviečiami dalyvauti „Flashmob“ pasirodyme prie Kauno muzikinio teatro. Vakare „Adform“ kiemelio „Intermedix“ scenoje jus pasitiks Vaidas Baumila, o vakarą uždarys grupė „OnlyOne“.

Nuo 23 val. savo meilę klausytojams dalins Elvina Milkauskaitė naktiniame klube „Basement“.

Ilgametės tradicijos

GMD Kaune vyksta jau devintą kartą. Kaskart prie jos prisijungia vis daugiau atlikėjų bei muzikos grupių, o šventė į miestą pritraukia ir svečių.

Bendrovės „Intermedix Lietuva“, pagrindinės šventės rėmėjo, direktorius Lukas Jankauskas teigia, jog Kaunas yra išskirtinis miestas ir labai smagu, kad jo tradicijos gyvuoja taip ilgai.

„Intermedix Lietuva“ Kaune jau veikia daugiau kaip ketverius metus. Savo veiklai Kauną pasirinkome neatsitiktinai ir labai džiaugiamės šiuo sprendimu, – šypsosi L. Jankauskas, – Kasdien matome besikeičiantį miestą ir džiaugiamės galėdami būti jo bendruomenės dalimi. Norime prisidėti prie Kauno miesto gerovės ne tik investuodami, kurdami darbo vietas, bet ir skatindami kultūrinį gyvenimą, prasmingas ir naudingas iniciatyvas“.


Šiame straipsnyje: Gatvės muzikos diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių