Quantcast

Projektas „Surink Lietuvą“ stebina populiarumu

  • Teksto dydis:

Vasarą startavęs Lietuvos turizmo informacijos centrų projektas "Surink Lietuvą" ir toliau kviečia keliauti, pažinti ir atrasti gražiausias Lietuvos vietas.

Turistai, apsilankę kiekvienoje iš 60 Lietuvos savivaldybių, gali už 1 eurą įsigyti išskirtinį to krašto magnetuką, o sujungę visas surinktas dalis į vieną – surinkti nepakartojamo grožio Lietuvą. Projektas sulaukė didelio susidomėjimo.

Kauno rajono magnetukai turistų laukia Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centre Raudondvario dvare (Pilies takas 1, Raudondvaris). Iki šiol Kauno rajono magnetuką įsigijo per 2 tūkst. keliautojų. Susidomėjimas neatslūgsta net ir pasibaigus vasaros sezonui, todėl magnetukų gamyba nesustoja, o organizatoriai tikina, kad projektas turėtų tęstis dvejus metus, kad tikrai kiekvienas keliaujantis spėtų aplankyti Lietuvą ir įsigyti visus 60 magnetukų.

Kauno rajono autoriniame magnetuke pavaizduoti vieni pagrindinių turistų lankomų objektų – Raudondvario pilies, Zapyškio Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios, Nemuno upės ir net pusę rajono teritorijos užimančių pušynų motyvai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai verta aplankyti Raudondvario dvara- ten ne pilis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių