Quantcast

Kaune sužibo dar viena eglė

Penktadienį Kaune įžiebta dar viena Kalėdų eglė. Ji suspindo prie Kauno pilies. Kauno miesto muziejus miestiečiams padovanojo ne tik kalėdinę puošmeną, bet ir įspūdingų akimirkų.

Penktadienį Kaune įžiebta dar viena Kalėdų eglė. Ji suspindo prie Kauno pilies. Kauno miesto muziejus miestiečiams padovanojo ne tik kalėdinę puošmeną, bet ir įspūdingų akimirkų.

Šventine nuotaika renginio metu dalijosi "Ugnies valdovai", surengę ugnies ir pirotechnikos šou, grupė "Hiperbolė Tribute Band". O kokia šventė be Kalėdų Senelio ir įspūdingo fejerverko?

Vienu netikėtų renginio akcentų tapo sauso ledo arbata šventės svečiams.

Kauno miesto muziejus Kalėdų eglę prie Kauno pilies papuošė neatsitiktinai. Šis muziejaus filialas yra labiausiai lankomas turistinis Kauno objektas.

Muziejus džiaugiasi gausėjančiais lankytojų srautais, turimomis puikiomis edukacinėmis programomis, rengiamais naujais tarptautiniais projektais ir gautais sunkiai įkainojamais eksponatais.

"Pavyzdžiui, muziejui perduota visa įspūdingų radinių Kauno senamiestyje kolekcija, rasta archeologo Algirdo Žalnieriaus. Deja, neturime ekspozicinių erdvių", – pasakojo muziejaus direktorė Rita Garbaravičienė.

Ji užsiminė apie laisvus Centrinio pašto pastato plotus. "Šiuo metu sprendžiama, kaip jie galėtų būti naudingai išnaudoti. Šis pastatas yra vienas gražiausių. Jis pats yra lyg muziejus. Jeigu savivaldybė priimtų sprendimą, jeigu susiklostytų tokia situacija, kad galėtume ten rengti ekspozicijas ir renginius, būtų fantastika", – vylėsi R.Garbaravičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

čia

čia portretas
jau eglė, o ne dekoracija :). Labai gražu.

NA NA

NA  NA portretas
pasirodo ir kaune yra nesvetimas dŽiaugsmas ______EGLUTE SKAROTA , EGLUTE ŽALIA ,SUSPINDO JI IR KAUNE ,,,,SĖKMĖS AR GIMEI KAD RIKTUM auksą ,ar gyvenimą prasmėje ,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių