Quantcast

Pažaislyje skambės muzikiniai O. Ditkovskio ir N. Malūnavičiūtės monologai

  • Teksto dydis:

Nuo vidurvasario muzikos mylėtojai buvo laukiami laukiami išskirtinėje erdvėje – Pažaislio vienuolyno rūmų ansamblyje. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“ kvietė susitikti su ryškiausiais Lietuvos džiazo ir dainuojamosios poezijos atlikėjais. Žiūrovų pageidavimu skelbiamas dar vienas Olego Ditkovskio ir Nedos Malūnavičiūtės bendro projekto „Muzikiniai monologai“ koncertas.

Rugsėjo 6 d. 16 val. kauniečių laukia ypatingai šiltas prasidėjusio rudens vakaras, kuriame Olegas ir Neda dalinsis savo išgyvenimais, patirtimis ir mintimis apie gyvenimą, meilę ar mirtį. Žemas, sodrus aktoriaus, bardo O. Ditkovskio balsas puikiai papildo N. Malūnavičiūtės balso ir fleitos improvizacijas. Ką jau kalbėti apie meistriškai valdomą gitarą.

Programoje skambės tiek senos, tiek pačios naujausios dainos, mat Olegas ruošia dainos premjerą. Koncertas skirtas visiems, išsiilgusiems nuoširdžios, iki širdies gelmių prasiskverbiančios muzikos.

Koncertų ciklas „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje ir pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai.

Daugiau informacijos – www.bardai.lt. Bilietai platinami www.bilietai.lt bei vietoje, likus 1 val. iki koncerto pradžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Gal nereikia tos malunaviciutes...?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių