Quantcast

„Original Copy“ gerbėjams atsidėkojo koncertu

Vakar klube „Nautilus“ kauniečių grupė „Original Copy“ surengė padėkos koncertą savo gerbėjams, palaikiusiems juos TV3 televizijos muzikiniame projekte „X Faktorius“.

„Beprotiškai smagu, kad buvo tiek daug žiūrovų“, – sakė grupės vadybininkė Alina Jonikatė, apgailestavusi, kad visi norintys, deja, tiesiog negalėjo sutilpti į klubą. 

Koncertas, pasak A. Jonikaitės, buvo smagus ir šiltas. Grupė dėkojo gerbėjams už palaikymą, šie – už nemokamą pusantros valandos koncertą.

Po koncerto žiūrovai sakė net nesitikėję, kad nemokamas koncertas bus tokio aukšto lygio. Į renginį buvo pakviesta ir dar viena „X Faktoriaus“ dalyvė – Erika Astrauskaitė.

Kokie artimiausi „Original Copy“ planai? „Nepaleisti sėkmės paukštės, – tvirtino grupės vadybininkė. – Lietuvoje tokios grupės dar nebuvo: šeši solistai, susibūrę į vieną darinį. Daugelio metų įdirbis – sugebėjimas scenoje ne tik dainuoti, bet ir daug judėti. Kiekvienas numeris – kaip spektaklis. „Original Copy“ dėkingi vokalo trenerei Jūratei Miliauskaitei ir choreografei Rugilei Dailidaitei“.

Tai pirmasis padėkos koncertas, dar nepasibaigus muzikiniam projektui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių