Quantcast

Organizatoriai: „Scooter“ koncertas Kaune prilygs šou garsiausiose pasaulio arenose

  • Teksto dydis:

„Jau daugiau kaip du mėnesius su „Scooter“ techninių sprendimų specialistais deriname kiekvieną smulkmeną tam, kad vienintelis garsaus atlikėjo pasirodymas Lietuvoje prilygtų rengiamiems garsiausiose pasaulio arenose“, – apie kovo 3 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje išskirtinį šokių muzikos ir šviesų renginį sakė vienas jo organizatorių Rytis Kuzmenka.

Anot jo, kartu su „Scooter“ privačiu lėktuvu renginio dieną atvyks 15 žvaigždės komandos narių, tačiau už techninius sprendimus atsakingi šios srities virtuozai arenoje darbuosis kelias dienas prieš koncertą.

Tam, kad galėtų tinkamai pasiruošti, meistrai smulkiai išanalizavo didžiausios mūsų šalies renginių erdvės galimybes. Koncerto organizatoriams teko nufotografuoti ir persirengimo kambarius, pateikti jų planus.

„Gausime aiškius nurodymus, kokioje erdvėje kas įsikurs. Laukiame ir detalesnio dainininko pageidavimų sąrašo“, – sakė R. Kuzmenka.

Pagrindinėse patogiausiose arenos erdvėse bilietai jau parduoti, todėl, pasak R.Kuzmenkos, artimiausiu metu bus atidaryti papildomi sektoriai, iš kurių bus galima stebėti koncertą.

Jau žinoma, kad „Scooter“ viešnage Lietuvoje domisi ne tik tautiečiai, bet ir kaimyninių šalių šokių muzikos gerbėjai.

„Juk tiek ryškių žvaigždžių, kiek scenoje žiūrovai išvys šįkart, pamatyti retai kada pasitaiko“, – sakė R. Kuzmenka, prisurdamas, jog grandioziniame šou žibės ir tokios legendinės žvaigždės kaip „DJ Sash“ bei pirmą kartą Lietuvoje viešėsiantis kolektyvas „2 Unlimited“.

Pirmasis „Žalgirio“ arenos erdves drebins „DJ Sash“ – tai dešimt metų populiarumo, 17 milijonų parduotų albumų kopijų ir daugiau kaip 60 auksinių bei platininių apdovanojimų. Pirmasis singlas „It`s My Life" buvo išleistas 1995 m. ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinsis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante” ir kt.

Vargu ar rasime nežinančių grupės „2 Unlimited“ ir kultiniais tapusių jų superhitų „No Limit”, „Tribal Dance“, „Twilight Zone“, „Let The Beat Control Your Body" ir daugelio kitų. Legendinė šokių muzikos grupė mūsų šalyje viešės pirmąjį kartą ir neabejojama, kad „2 Unlimited” privers šokti visus susirinkusius gerbėjus.

Koncerte Kaune legendinis „Scooter“ atliks žinomiausius per savo 25 muzikavimo metus sukurtus kūrinius – skambės „Maria", „Fire", „J‘adore Hardcore", „Move Your Ass" bei kitos dainos.

Galinga garso ir vaizdo aparatūra, specialieji efektai ir scenos sprendimai bei nesuvaldoma energija sukrės „Žalgirio“ areną iš pagrindų. Legendinės grupės paruošė ypatingą programą, kuri neleis suabejoti, jog gyvename elektroninės muzikos eroje, skelbia organizatoriai.


Šiame straipsnyje: Scooterkoncertasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

negaila

negaila portretas
ir50 ewru uz bilieta,kas turit?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių