Quantcast

M. Vaitiekūnas: moterį vaidinu grakščiai ir tobulai

  • Teksto dydis:

Gegužės 7 d. 18.30 val. profesionalus komedijos teatras „Domino“ lankysis „Girstučio“ kultūros rūmuose, kuriuose bus rodoma visų laikų garsiausia Brodvėjaus komedija „Primadonos“. Šiame spektaklyje vaidmenis kuria populiariausi Lietuvos aktoriai: Mantas Vaitiekūnas, Eimutis Kvoščiauskas, Jonas Braškys, Austėja Lukaitė, Jovita Balčiūnaitė ir kiti.

Spektaklio siužetas gali pasirodyti šiek tiek netikėtas, nes pagrindinius vaidmenis kuriantys vyrai šiame spektaklyje įkūnija... moteris!

„Moterį vaidinti nėra sunku – sunkiau ja būti. Manau, kad aktoriams vyrams įkūnyti moterį yra žymiai lengviau, nei atvirkščiai. Spektaklyje kartu su kolegomis Eimučiu Kvoščiausku ir Mindaugu Ancevičiumi vaidiname moteris ir tai atliekame tikrai grakščiai ir tobulai! Įsivaizduokite, jei nuo aukštakulnių jau nebeskauda kojų – jau šį tą reiškia! O kur dar profesionalus makiažas, moteriškos elgesio manieros...“, – juokiasi aktorius M. Vaitiekūnas.

Praėjusiais metais komedija „Primadonos“ buvo pripažinta mylimiausiu spektakliu, todėl M. Vaitiekūnas yra įsitikinęs, kad ir kauniečiai pamils šią komediją. Pjesė pasakoja apie du jaunus aktorius, kurie jau senokai neužkariauja nei didžiųjų scenų, nei žiūrovų širdžių. Netrukus vaikinus pasiekia žinia, kad Amerikoje gyvenanti sena dama nori nemenką palikimą užrašyti savo sūnėnams, todėl aktorius užvaldo mintis pasiglemžti visus pinigus. Tačiau staiga paaiškėja, kad tie giminaičiai – visai ne sūnėnai, o dukterėčios! Čia ir prasideda jų nuotykiai, kuriuos pamatyti galėsite spektaklyje „Primadonos“ gegužės 7 d. 18.30 val. „Girstučio“ kultūros rūmuose, Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių