Quantcast

Legendinėje Kauno sporto halėje – jaukus naujametis vakaras

Paskutines dienas prieš Kauno miesto savivaldybės suplanuotą atgimimą gyvenanti legendinė Kauno sporto halė, kol jos renovacija dar nepradėta, gali pratęsti seną savo tradiciją. Todėl tūkstančiai kauniečių šį pirmadienį čia besibaigiančių metų paskutines tris valandas praleis džiaugdamiesi gražia švente.

Ją rengiančios ATM kompanijos vadovas Alvidas Tautkus Eltai priminė, kad ir Kauno halė, ir stadionas greta jos gyvena paskutines dienas prieš jiems atgimstant. Netrukus iš stadiono ir halės liks „tik rėmai“. Iškart po Naujųjų metų sutikimo šventės porą ar netgi trejetą metų Kaune tų objektų tarsi nebeliks. Tai reiškia, kad 2019-ųjų sutikimo šventė legendinėje Kauno halėje – paskutinė.

„Vėl Naujųjų metų sostine tampa Kaunas bei jo legendinė halė. Taigi kartu tai bus ir istorinė šventė. Tad visi atvykę į ją, dar kartą įsitikinsime, – Kaunas keičiasi ir milžiniškais žingsniais juda į priekį“, – sakė A. Tautkus.

Naujųjų sutikimas legendinėje Kauno halėje prasidės 21 valandą. Šventė bus trijų dalių. Pirmojoje kauniečiai su savais svečiais galės žavėtis Kauno miesto simfoninio orkestro (vadovas Algimantas Treikauskas) ir dirigento Vilmanto Kaliūno muzikavimu. Skambės populiari muzika, dainuos operos solistai Liudas Mikalauskas ir Raminta Vaicekauskaitė.

Po pertraukos žiūrovus vėl pasitiks renginio vedėjas – Arūnas Valinskas, kviesdamas į sceną dainininkus Ingą Valinskienę ir Edmundą Kučinską. Likus pusvalandžiui iki pusiaunakčio, vedėjas palydės visus žiūrovus į lauką, į halės prieigas, kur bus smagu stebėti nuostabų muzikos ir fejerverkų šou.

„Pasistengėme išsaugoti intrigą ir neišduosime, iš kur tiksliai, – ar nuo halės stogo, ar nuo stadiono konstrukcijų, ar dar iš kitur bus šaunamas fejerverkas. Kurią tinkamą vietą tam parinkti, tarėmės su stadioną renovuojančiais statybininkais iš Turkijos. O kas parinkta, bus aišku vidurnakčiui atėjus“, – teigė ATM kompanijos vadovas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Iskasenos:)

Vitals

Vitals  portretas
Jei atvirai,pirma dalis koncerto su Kauno Valstybiniu Simfoniniu,Liudu Mikalausku ir Jo Kolege,,Super,,bet antroje dalyje siaubų siaubas,,nejau neturime talentingo jaunimo kur smagiai ir šauniai dainuoja,kam tos iškasenos ypač I.Valinskienė,kuri negana kad skeriočojosi su kažkakiu namu apdaru,bet ir į fonogramos balsą atsilikdavo,mokejo žmonės pinigus už fonogramas,aplamai uždrausti LT tokius koncertus ,o ypač dar už tokį branguma ir he sceninio įvaizdžio,jokio papuošimo,,,įstatymai priimami visokie,o kas apgins žmogų kuris sugaišo laiką ir susigadino nuotaika dėl klaunados dainuojančių atlikėjų,buvom su svečias iš USĄ,,gėda apturėjom,,ir dar 4 eu kainuojantis šampanas už 35 eu prekiaujamas,,,,keliaujam po pasauli,tokių kainų net per renginius Las Vege nėra,turtinga Lietuva su Estrados Klaunais...kur ritamės?

Rolas

Rolas portretas
Buvo nely paltiniene,dabar valinskiene,ziauru!zvaigzdes girtuokliams.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių