Quantcast

L. Norkūnas debiutinį albumą pristatys ir Kaune

  • Teksto dydis:

Lukas Norkūnas – nuoširdžių ir šiltų dainų autorius ir atlikėjas, praeitų metų pabaigoje išleidęs ir šiuo metu aktyviai akustiniais koncertais pristatinėjantis savo debiutinį albumą, trečiadienį, balandžio 17 dieną, savo kūrybą pristatys Kauno publikai.

Pristatomame muzikos albume tilpo 10 paties Luko Norkūno sukurtų, aranžuotų, įrašytų ir įvairių instrumentų skambesiu papildytų dainų, sudėtų į seką, sudarančią vientisą istoriją. Koncertuose šios dainos skamba drauge su ankstesniu L. Norkūno kūrybiniu etapu, apimančiu beveik pusę jo gyvenimo.

L. Norkūno kūryba inspiruota bliuzo energetikos ir nuoširdumo, jazz’o laisvės ir muzikinės subtilybės, folk muzikos atvirumo ir gyvenimiškos istorijos pasakojimų. Savo dainose L. Norkūnas siekia suderinti emocinį krūvį, žodžių prasmingumą bei muzikinį išradingumą.

Kaip gyvenimo bei kadaise lankytų filosofijos studijų įkvėptas teigia pats Lukas: „Mano albumas talpina virsmą, kelionę. Visada norėjosi kurti tokias dainas, kurių norėtųsi klausytis. Kai kurie sąskambiai ir ritmai tarsi visai užmiršti ir ištrinti iš apčiuopiamos vartojamosios muzikos erdvės. Man patinka tyrinėti muzikos ir žodžių prasminių žaismių pasaulį.“

Kaip muzikantas-instrumentininkas L. Norkūnas iki šiol buvo žinomas iš muzikinių projektų „Midnight Special“, „Lialiastyga“, „Gytis Ambrazevičius ir Grupė“ bei „Breakfast For Two“, o kaip dainų autorius ir atlikėjas plačiau sužibėjo praeitais metais nacionalinėje Eurovizijos dainų atrankoje pristatęs savo pirmąjį singlą „Tegu“, jau kurį laiką sėkmingai skambantį radijo ir internetinių pasiklausymo platformų eteryje.

„Džiaugiuosi savo jėgomis išleidęs albumą! Ta proga kviečiu ateiti pasidžiaugti šiuo faktu su manimi, paklausyti mano muzikos atliekamos akustiškai, paklausyti albumo ištraukų, bei jį įsigyti šitaip paremiant mano veiklą.“ - į savo koncertus kviečia L. Norkūnas.

Nemokamas Luko Norkūno koncertas Kaune vyks balandžio 17 dienos vakare, kultūros bare „Godo“ (Laisvės al. 89-1D, Kaunas). Renginio Facebook prieiga: https://www.facebook.com/events/107589869259



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių