Quantcast

Kauno Hanzos dienose kauniečiai šėlo iki išnaktų

Visą penktadienį ir šeštadienį Kauno senamiestyje sklido šurmulys, o Hanzos dienų vakaro akcentu tapo fejerverkas ir degančios skulptūros. Kam linksmybių buvo dar mažai, iki išnaktų linksminosi Rotušės aikštėje.

Šeštadienio vakare Kauno rotušės aikštė tapo didele diskoteka po atviru dangumi. Į šią sceną daugiau rinkosi jaunimas, kuris mėgavosi vakaru kartu lazerių ir šviesų šou. Atmosferą kaitino „3 Live Project“ ir iš Danijos atvykęs DJ Sash.

„Būsim iki galo, juk rytoj į darbą nereikia“, – tikino aikštėje sutikta jaunuolių grupelė.

Kitokio muzikos stiliaus gerbėjai lingavo Kauno pilies papėdėje. Čia švedų grupė „Arrival“ kerėjo atlikdama legendinės grupės „ABBA“ dainas.

„Daug prisiminimų kelianti muzika. Atėjau su vyru, nes ir jam patinka tokios dainos“, – sakė kaunietė Ona.

Vakaro akcentu tapo karštis Nemuno ir Neries santakoje. Prieš vidurnaktį nuo M.Daukšos gatvės iki santakos pajudėjo eisena su deglais. Palei Nemuną susirinkusius žmonės pakerėjo „Ugnies misterija“ pavadintas Kauno Hanzos dienų akcentas. Degančios skulptūros užbūrė lankytojus ugnies magija.

„Fejerverkai visada šventiškai atrodo, o čia dar ir neįprastos formos laužai. Patiko šeštadienio renginiai tikrai gausi visokių dalykų, tik spėk visur apsilankyti“, – nuomone pasidalijo Hanzos dienose sutikta Irena.

Kauno Hanzos dienos į miesto centrą kviečia ir sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai hanso dienos alus girti tevai klykiantis vaikai ziauru

to music

to music portretas
Tamsos ziniai meškėla- bebalsis,o kaip sakoma, dėl blogo skonio nesiginčyjama:((

Music

Music portretas
O man labiau patiko Stasio Povilaičio dainos , kurias dainavo Povilas Meškėla su Ksuno bigbendu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių