Quantcast

Kauniečiai kviečiami išlydėti vasarą tradiciniame piknike

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 26 d. 17 val. Kauno gyventojai ir miesto svečiai rinksis į tradicinį, šeštąjį „Kauniečių pikniką“. 

Renginio dalyvių lauks gyva muzika, „Auksės“ duonos vaišės ir įvairiausi stalo žaidimai. Be linksmų pramogų pikniko dalyviai bus kviečiami sudalyvauti socialinėje akcijoje „Sumuštinukė“ ir pikniko emocijomis pradžiuginti maltiečių globojamus vaikus.

Pernai per du tūkstančius dalyvių pritraukęs „Kauniečių piknikas“ šiemet pirmą kartą kviečia žaisti stalo žaidimus po atviru dangumi. Renginyje kauniečiai turės galimybę pasimokyti žaisti golfą, išmėginti jėgas šaškių turnyre, susipažinti su gigantiškomis „Jenga Maxi“ kaladėlėmis bei kitais stalo žaidimais kartu su kauniečių klubu „World of Games“. Azartiškiausių pikniko dalyvių lauks šachmatų simultanas kartu su aštuonis kartus Lietuvos šachmatų čempionu, daugelio tarptautinių turnyrų nugalėtoju, didmeistriu Šarūnu Šulskiu.

Stalo žaidimai – ne vienintelė pikniko naujiena. Šiais metais „Gardėsio“ kepykla kartu su maltiečiais skelbia akciją „Sumuštinukė“. Ši iniciatyva yra skirta atkreipti dėmesį į maltiečių globojamus vaikus, padovanojant jiems dalį šeimos šventės emocijų. „Sumuštinukės“ akcijoje gali dalyvauti kiekvienas, keldamas asmenukę su sumuštiniu į savo soc. tinklus ir dėdamas grotažymę #sumustinuke.

Prie visą šią savaitę vykstančios akcijos jau prisidėjo tokie žymūs kauniečiai kaip Linas Adomaitis, Karina Krysko-Skambinė ir Ieva Zasimauskaitė, kviesdami tai daryti visus sumuštinių mėgėjus. Daugiausiai „sumuštinukių“ tikimąsi sulaukti tradiciniame „Kauniečių piknike“, kai jo metu svečiams bus dalinamos „Auksės“ duonos vaišės. Po šio renginio visos soc. tinkluose publikuotos nuotraukos su „sumuštinukės“ grotažyme (#sumustinuke) bus suskaičiuotos. Jų kiekis nulems, kiek „Auksės“ duonos pikniko rinkinių atiteks maltiečių globojamiems vaikams.

Tradicinis „Kauniečių piknikas“ kasmet pritraukia piknikaujantį jaunimą ir studentus, jaukia atmosfera besimėgaujančias jaunas šeimas ar senelius su anūkais. Šiemet jaukią pikniko atmosferą, be stalo žaidimų, kurs ir aksominio balso savininkės Gabrielės Goštautaitės, naujos kartos džiazo ir alternatyvios muzikos dainininkės Vytautės Pupšytės bei gitaros virtuozo Andriaus Murencevo muzika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aušra

Aušra portretas
pavykęs renginys, ačiū organizatoriams

Amm

Amm portretas
Geras renginys

Kristina

Kristina portretas
Kodėl penktadienį ,ar tai iškyla bedarbiams ir senjorams,o kaip suspėti dirbantiems į pikniką...Čia jau ne pirma ne antra tokia "Šventė" darbo dieną,darbo valandomis.... žodžiu ne vidutiniokams...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių