Quantcast

Kaune gimusiems „šimtmečio kūdikiams” – išskirtinė dovana

  • Teksto dydis:

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega” valstybės atkūrimo šimtmečio proga sveikins net 500 Kaune gimusių „šimtmečio kūdikių”. Proginėmis knygomis „100 žvilgsnių Lietuva“ pirmosios buvo apdovanotos šventinę vasario 16-ąją dieną Kauno klinikose naujagimių susilaukusios šeimos.

Proginė knyga „100 žvilgsnių Lietuva“ yra pirmoji Lietuvos istorijoje, kai vienos knygos bendraautoriais tapo daugiau kaip šimtas ryškiausių Lietuvos kultūros, mokslo, politikos, verslo ir visuomeninių organizacijų atstovų.

„Vaikams, gimusiems ir dar gimsiantiems ypatingais metais, kai minime Lietuvos atkūrimo šimtmetį, norime įteikti išskirtinę dovaną, kurios istorinė vertė jiems augant tik didės. Knyga, kurioje mintimis apie svarbiausias vertybes dalinasi ryškiausi Lietuvos žmonės, taps simboliniu sveikinimu „šimtmečio vaikams“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Vertingąją prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ dovaną, kartu su gimimo liudijimu, gaus net penki šimtai šeimų, atvykusių užregistruoti vaiko gimimo į Kauno metrikacijos skyrių.

312-os puslapių knygoje sugulė niekur kitur nepublikuotos aktyvių visuomenės atstovų įžvalgos apie tai, kaip jie supranta tradicines mūsų visuomenės vertybes: išmintį, tikėjimą, teisingumą ir meilę, kaip vadovaujasi jomis savo kasdienėje veikloje bei priimdami svarbius sprendimus. Savo idėjas Lietuvos asmenybės perteikė drąsiai, nuoširdžiai ir koncentruotai, o jas papildo specialiai šiai knygai fotomenininkų sukurti autorių fotoportretai.

Šioje knygoje savo mintimis dalijasi prezidentė Dalia Grybauskaitė, prezidentas Valdas Adamkus ir ponia Alma Adamkienė, Vasario 16-osios akto atradėjas Liudas Mažylis, kunigas Ričardas Doveika, didžiųjų Lietuvos miestų merai Remigijus Šimašius, Visvaldas Matijošaitis bei Vytautas Grubliauskas, muzikantas, prodiuseris Andrius Mamontovas, operos solistė Violeta Urmana, kompozitorius Giedrius Kuprevičius, laidų vedėjas Rytis Zemkauskas, dainininkė, dainų autorė Justė Arlauskaitė-Jazzu, žurnalistas Algimantas Čekuolis, ekonomistas Gitanas Nausėda, prozininkas, dramaturgas Marius Ivaškevičius, tapytojas Šarūnas Sauka, alpinistas Vladas Vitkauskas, edukologė Austėja Landsbergienė, lenktynininkas Benediktas Vanagas, tinklaraštininkas Geležinė lapė bei kiti kultūros, mokslo, politikos, verslo ir visuomeninių organizacijų atstovai.


Šiame straipsnyje: šimtmečio kūdikisdovanaknyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Diana

Diana portretas
Labai graži jauna pora. Duok Dieve jiems ilgų metų kartu. Mamytė taip atsakingai vaikiuką laiko, o ir tėtis šalia, reiškiasi viskas pas juos tvarkoje.

...

... portretas
O kur mero 'krabo piršteliai'?..

puiku

puiku portretas
Puiku, kad gimsta vaikai ne vienisai mamai, vyrukas salia.O kaip toliau bus -laikas parodys.Dazniausiai labai anksti susituoke ir issiskiria anksti, nes dar protas nebrandus.Bet jeigu abu seimoje vienodai vystosi, bresta,mokosi, dirba, buna istikimi - tuomet tikrai grazu.Galbut ir jaunais seneliais taps.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių