Quantcast

Karo muziejaus sodelis atgijo naujam gyvenimui

Penktadienio vakarą visus kauniečius ir miesto svečius Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelis pakvietė atgaivinti šią istorinę vietą, suteikti jai šurmulio, gyvybės ir prikelti istorinę Lietuvos didybę nuolatiniam gyvenimui.

Jaukioje ir neįprastoje aplinkoje koncerto dalyviai galėjo mėgautis dar negirdėtomis pasaulinių hitų versijomis bei džiazo skambesiais.

Jaukią atmosferą dalyviams kūrė džiazo grupė iš Klaipėdos: Kristina Jatautaitė – solistė, Laimonas Urbikas – saksofonas, Mindaugas Putna – klavišai, Paulius Stonkus – bosinė gitara ir kaunietis Ąžuolas Paulauskas – mušamieji.

„Man labai patiko solistė – puikus balsas ir stilius, taip pat ir kiti muzikantai, kurie savo darbą atlieka profesionaliai“, – džiaugėsi šiuo koncertu dalyvis. Tai jau nebe pirma iniciatyva, kuria bandoma prikelti apmirusias Kauno vietas. „Būtų šaunu, jei tokių renginių čia vyktų daugiau“, – sako renginio dalyvė. Panašiomis akcijomis kauniečiai atgaivino ir Kauno senamiestį bei pagyvino Laisvės alėjos gyvenimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laura

Laura portretas
Buvo puiku!!! Super! Taip ir toliau!

PRISIGYVENOM

PRISIGYVENOM portretas
Nei pagarbos, nei atminties žuvusio Nežinomojo Lietuvos kareivio kapui.Tai būtų neimanoma nei vienoje savo istoriją gerbiančioje šalyje.Tik naujieji, nueuropėję, laisvi nuo tautos tradicijų lietuviai matomai greit rengs savo "jazz and rock seicion" kapinėse ar net morguose.

kažin kaip nesimato

kažin  kaip nesimato portretas
Ar jau pasodino naujas rožes kaip žadėjo?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių