Quantcast

F2 vicečempionas dalijosi svajonėmis su vaikais

  • Teksto dydis:

Domeikavos vaikų dienos centro globotiniai Kauno marių prieplaukoje praleistą popietę su greitaeigių valčių F2 Europos čempionato antrosios vietos laimėtoju Edgaru Riabko prisimins ilgam.

Vaikai turėjo galimybę ne tik apžiūrėti greitaeigį F2 laivą, pasimatuoti piloto šalmą, bet ir stebėti Edgaro treniruotę, paplaukioti kateriu.

Prieš išvykdamas į paskutinį šiais metais pasaulio čempionato etapą Portugalijoje, lenktynininkas vaikams atskleidė savo sėkmės formulę. Būdamas dar 10-ties metų, Edgaras pradėjo sportuoti ir pamažu eiti F2 čempionato link. Šiam tikslui pasiekti reikėjo daug darbo, kantrybės ir atkaklumo.

Vaikai taip pat pasakojo apie savo svajones: vienas norėtų būti krepšininku, kitas – paprastu vairuotoju. E. Riabko pavyzdys rodo, kad visada reikia turėti svajonę ir jos atkakliai siekti.

Susitikimą su žinomu sportininku Domeikavos vaikams surengė šią įstaigą globojančios transporto įmonės „Hegelmann Transporte“ darbuotojai. Rugpjūtį dienos centro globotiniai buvo pakviesti į Lietuvos zoologijos sodo renginį „Nuotykiai laukiniame mieste“.

Bendrovė remia ne tik E. Riabko, bet ir įvairius renginius, teikia labdarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių