Quantcast

Džentelmenų klube „Sugar“ gali išrengti, išsirengti ir būti nubaustas

Havanos cigaro ir prancūziško konjako aromatas, pokeris, lošiamas ne iš pinigų, bet iš nusirengimo, striptizas scenoje ir baseine, pokalbiai iki paryčių ir pikantiškos valdovės bausmės fetišo kambaryje. Džentelmenų klubo "Sugar" savininkas Mantas Skukauskas neabejoja, kad jų įstaiga – aukštos moralės. Todėl kartu su juo čia dirba mama ir sesuo.

Žaidimai rafinuotam skoniui

"Norime būti kultūringai ir rafinuotai saldūs, – aiškindamas, kodėl pasivadino "Sugar" ( lietuviškai – "Cukrus"), juokėsi 31 metų verslininkas. – Dirbau kitoje srityje, norėjau kardinalių pokyčių. O Kaune trūksta kokybiškų, gero lygio įstaigų vyrams, nors mieste pernelyg daug striptizo klubų – net septyni. Tiesa, vienas – jau užsidarė."

Kartu su mama ir seserimi, kaip pats juokauja, šeiminio itališko restoranėlio principu dirbantis ir į cukraus saldybes paniręs vyras iškart panoro, kad jo įstaiga neprimintų landynės: "Labai griežtai – čia neapgaudinėjama, nevagiama, žmonės turi atsipalaiduoti, jaustis saugiai, neapsičiupinėti, ar piniginė vietoje, ir turėti platų pasirinkimą."

M.Skukauskas ne be pasitenkinimo rodė savo valdas: privatus kambarys su lova ir masažine vonia, pokerio stalas, salė, kur šokius bei programą galima stebėti sėdint ir atsigulus po baldakimais, cigaro bei konjako, fetišo valdovės kambarys.

"Kortomis galima žaisti ir iš nusirengimo, – juokiasi Mantas. – Jei norės klientas, pralaimėjus be drabužių liks ne tik šokėja, bet ir jis. Žaidžiama ne iš pinigų, svarbu jaustis laisvai ir atsipalaiduoti."

Cigarų ir konjako kambaryje – it antikvarinėjė bei prabangioje karališkoje gūžtoje: mediniai baldai, knygos, įvairūs buteliai, cigarai.

"Esu silpnas konsultantas tabako srityje, nes nerūkau, tačiau rūkaliai gali pasimėgauti Havanos ir įvairiais kitokiais Karibų baseino cigarų ar kaljano aromatais", – tikino M.Skukauskas.

Valdovės bausmė

Pastebėjus, kad jis turbūt geresnis konsultantas fetišo valdovės kambaryje, Mantas nusikvatojo: "Tokio Kaune nebuvo. Čia baudžia to pageidaujančius klientus. Tiesa, tai nėra taip baisu, kaip skamba, nes tai – vienas iš žaidimų, šou dalis."

"Sugar" bosas drąsiai sėdosi į vergo krėslą rausva šviesa  skendinčiame kambaryje juodomis sienomis, kur kabojo dujokaukė, rausti iš gėdos ar smalsumo privertė įvairūs įrankiai ir pikantiški žaisliukai.

Tačiau čia pat kabojusių bei ant žemės it gyvatės besirangančių antrankių ant rankų ir kojų Mantas vis dėlto nesisegė.

"Jei bijote valdovių, galima pasipliuškenti vienam ar kompanijoje baseine, kur stovi stulpas ir jums šoks mergina, – apie naujovę kalbėjo vyras. – Arba šokius bei programas stebėti salėje ar, norint privatumo, už veidrodžio."

Pastebėjus, kad Lietuvoje labai kritikuojamos agresyviai it piranijos dirbančios ir pinigų kaulijančios šokėjos, Mantas papurtė galvą: "Su merginomis nuolat kalbamasi. Jei jos elgsis kaip damos, tai ir vyrai elgsis džentelmeniškai, nors retkarčiais pasitaiko tokių, kurie kelias valandas bendrauja su merginomis, gurkšnoja gėrimus ir joms net nepasiūlo atsigaivinti kokteiliu."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nukentejes

Nukentejes  portretas
Po 50gr viskio - nieko neatsimeni .. spreskit patys .

Visuomet bus verti paniekos

Visuomet bus verti paniekos portretas
tie, kurie kraunasi turtus įtraukdami jaunus žmones į paleistuvysčių liūną.

Anonimas

Anonimas portretas
Super reiks nueit pasitusint
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių