Quantcast

Ant apleisto pastato sienos – įspūdingas domino piešinys

  • Teksto dydis:

Apleistas fabriko pastatas Kaune tapo įspūdingu gatvės meno kūriniu. Ant jo sienos pavaizduotos milžiniškos domino detalės.

„Piešiniu „Domino“ siekėme į pilką industrinę aplinką įnešti spalvų bei jaukumo, nes estetiškus produktus norime kurti estetiškoje aplinkoje. Piešiniu pasigrožėti galite greta pakuočių gamyklos, Chemijos pr. 29F, Kaune“, – kalbėjo pas save į kiemą menininkus įsileidusi spaustuvė „Aurika“.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad tai jau ne pirmas menininkų ir verslininkų bendradarbiavimo mieste pavyzdys.

Anksčiau garsaus dailininko Mariaus Jonučio kūrinys papuošė Kauno centrą. Iš trijų dalių sudarytu menininko kūriniu buvo uždengtas į A klasės verslo centrą BLC rekonstruojamo „Pramprojekto“ pastato fasadas.

(SBA nuotr.)

Gatvės meno gerbėjai gali džiaugtis ir festivalio „Nykoka“ darbais. Neseniai ant Šilainių transformatorinės nušvito pašvaistė ir vienaragis. Vienaragio eskizus kūrė menininkas Vytenis Jakas, o juos ant transformatorinės perkėlė Goda Skėrytė ir Ieva Voroneckytė.

(Akvilės Snarskienės nuotr.)

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemyna

Žemyna portretas
Pagaliau įgyvendinama mano svajonė! Kai prasidėjo visokių „Solomonų” terlionės, visur rašinėjau, kad reikia pasirūpinti visais nuobodžiais pilkais paviršiais ne tik gamyklų, bet ir miegamuosiuose miestų rajonuose. Juk tai pigiausias būdas atšviežinti nykius rajonus. Ir štai, jau keletas metų, kai tai vis sumaniau įgyvendinama. Svarbu tik, kad nepersistengti su spalvomis, kad jos būtų mūsų geografinės platumai būdingos, ne išplautos, bet ir ne rėksmingos - gilios, sodrios, bet prislopintos. O temų - kiek nori, kad tik būtų kas dažus finansuoja - tai ir Eglė, žalčių karalienė, ir kaip mes švedams prie Biržų įkrėtėm, kad mūsų mergelių neviliotų, ir kaip žirgus „Juodojoje jūroje girdėme”, ir įv. kitos mūsų legendos apie Jūratę ir Kastytį, ir žemėn prasmegusius dvarus, apie povandeninį gyvenimą, ir apie kaukus, apie nykštukus miške, ir t.t..

gražu

gražu portretas
tik va fotografas netikes,nes fotografuoja tik vienu šonu ir kai kur nufotografuota spalva.Geriau piešinį nufotografuoti iš įvairių pusių.

Piliete

Piliete portretas
Labai grazu, jeigu taip tuos pilkus daugiabucius papuostu, atgytu miegamieji rajonai, daugiau spalvu ir nuotaika gera garantuota
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių