Quantcast

„Tele2“ pradėjo prekiauti muzika

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ internete atidarė muzikos parduotuvę. Joje šiuo metu siūloma maždaug 4 mln. Lietuvos ir užsienio atlikėjų kūrinių. Muzikos parduotuves taip pat turi „Omnitel“ ir „Bitė“.

„Tele2“, kaip ir „Omnitel“, bendradarbiauja su „InProdicon“ kompanija, kuriančia dainų atsisiuntimo portalus, prekiaujančią pačiu turiniu.

Apsilankę parduotuvėje internete adresu http://muzika.tele2.lt arba mobiliajame internete adresu wap.muzika.tele2.lt, vartotojai gali išsirinkti patikusius kūrinius ir pasirinkti, kaip už juos susimokėti – kreditine kortele, trumpąja SMS žinute, tiesioginiu pavedimu ar kitais būdais.

Kūrinius atsisiųsti ir groti galima tiek kompiuteriu, tiek mobiliuoju telefonu – tiesa, prieš tai svarbu įsitikinti, ar pastarasis suderinamas su muzikinio įrašo formatu. Tai galima padaryti atsisiunčiant nemokamą kūrinį „Classic Space“.

Vartotojai gali pasinaudoti ir dvigubo atsisiuntimo paslauga – pasirinkę ją, melomanai kūrinį gaus tiek į mobilųjį telefoną, tiek į kompiuterį.

Parduotuvėje galima įsigyti ir muzikos albumų, ir pavienių kūrinių. Vartotojų patogumui atskirų kūrinių kaina siekia nuo 3,50 iki 4,90 lito. Įsigydami albumą vartotojai mokės iki 50 litų.

 


Šiame straipsnyje: tele2

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių