Quantcast

Vyras sugrįžo į namus, praėjus metams po jo kremacijos

  • Teksto dydis:

Japonas, laikytas nuskendusiu upėje, grįžo į namus, praėjus metams po jo palaikų kremacijos. Tai ketvirtadienį pranešė laikraštis „The Daily Mail“.

Tokijo policijos pareigūnai trečiadienį pareiškė, jog šio mėnesio pradžioje į juos kreipėsi viena moteris. Japonė pranešė, jog kūnas, kurį ji prieš metus atpažino kaip savo vyro ir kremavo, iš tikrųjų buvo ne jo. Mat pernai dingęs jos sutuoktinis netikėtai gegužės mėnesį parsirado į namus.

Policija atsiprašė už apsirikimą ir pranešė, kad palaikai bus grąžinti kitai šeimai. Klaidą jie aiškina tuo, kad lavonas, rastas upėje Japonijos sostinės rytinėje dalyje 2017 metų birželį, atitiko dviejų be žinios dingusių žmonių aprašymus. Abu pradingėliai buvo maždaug 40 metų amžiaus ir vienodo ūgio. Be to, dingusį vyrą atpažino žmona ir du giminaičiai.

Pareigūnai atsisakė atskleisti, kur šiuos metus buvo dingęs vyras ir ką jis veikė. Jie pareiškė, jog imsis priemonių, kad tokie incidentai nepasikartotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pamastymas

pamastymas portretas
kai varke ,gryzti namo , o boba tavo turta legaliai svaisto ir su kitu tavo lovoj tratinasi, o milicija sako viskas legalu,atleiskit klaia ivyko
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių