Quantcast

Vyrai ketino priekaboje vežti kiaulę

Kuriozinis kadras, užfiksuotas kažkurioje Lietuvos vietovėje, kuriame matyti du vyrai, bandantys įkelti didelę kiaulę į lengvojo automobilio priekabą, ne tik prajuokino internautus, bet užminė jiems mįslę.

Ar galima tokioje priekaboje vežti gyvūnus, svarstė lietuviai.

Juokaudami vyrai ir moterys svarstė, ar gyvūnui sudaromos pakankamai komfortiškos sąlygos  keliauti. Pikantiška situacija, užfiksuota nuotraukoje, daugeliui sukėlė juoką ir šmaikštumo proveržį. Tačiau atsakyti, ar vyrai nenusižengė kokioms nors taisyklėms, sutiko Klaipėdos policijos pareigūnai.

Pasak jų, Kelių eismo taisyklėse nėra apibrėžta, kaip turi būti vežami gyvūnai. Ko gero, jie, kaip ir kiti kroviniai, neturi trukdyti vairuoti, užstoti matomumą.

Ilgus metus kelių policininku dirbęs pareigūnas teigė, kad sustabdęs lengvąjį automobilį su prie jo prikabinta priekaba, kurioje vežama kiaulė, neturėtų už ką bausti vairuotojo. Pasak policininko, Kelių eismo taisyklėse nėra reglamentuota, kaip turi būti vežami gyvūnai.

„Kitas reikalas, jei ta kiaulė iškristų, ar gabenama susižalotų. Tada vairuotojas būtų baudžiamas už žiaurų elgesį su gyvūnu. Manau, kiekvienas vežėjas žino, kad gyvūnus privalu vežti tik tam specialiai pritaikytose priekabose, ant kurių turi būti apie tai informuojantis užrašas“, – teigė pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kuilys

kuilys portretas
Taigi pas kuilį veža, aiškiai parašyta ant šono

Jonas

Jonas portretas
Savo akimis mačiau šį vaizdą ;)

Jonas

Jonas portretas
Šis vaizdelis nufotografuotas be jokių photoshopu.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių