Quantcast

Už deimantais inkrustuotą „Hermes“ rankinę paklojo net 380 tūkst. JAV dolerių

  • Teksto dydis:

Deimantais inkrustuota krokodilo odos „Hermes“ rankinė su tikro aukso detalėmis tapo brangiausiai kada nors pasaulyje aukcione parduota šio gamintojo preke – už ją Honkongo aukcione pirkėjas paklojo 380 tūkst. JAV dolerių.

Reto modelio „Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30“ rankinė trečiadienį po intensyvių varžytuvių atiteko aukciono dalyviui, kuris siūlė kainą telefonu, nurodė „Christie's“ aukciono namų atstovė.

2,94 mln. Honkongo dolerių pirkėjo įvertina prekė sumušė pernykštį rekordą, kuris priklausė identiškai „Hermes“ rankinei, už kurią buvo sumokėta 2,32 mln. Honkongo dolerių.

Kasmet „Hermes“ gamintojai sukuria tik po vieną ar dvi „Diamond Himalaya“ rankines, todėl jos yra vienos rečiausių pasaulyje, skelbia „Christie's“.

„Iš tiesų sklando gandai, kad šiemet jie visai nutrauks „Himalaya“ (gamybą), ir tai gali būti viena priežasčių, dėl kurių jų vertė šį sezoną šitaip išaugo“, – sakė aukciono rankinių ir aksesuarų tarptautinio skyriaus vadovas Matthew Rubingeris (Metjus Rubindžeris).

Dizainerių kurtos rankinės vis dažniau vertinamos kaip puiki galimybė investuoti ir yra naujausia kolekcininkų mada, iki rekordinių aukštumų kelianti kainas aukcionuose.

Rankų darbo rankinė, kurią Londono „Christie's“ aukcionas apibūdina kaip „geidžiamiausią pasaulyje“, yra inkrustuota deimantais, o sagtis ir tradicinė „ Hermes“ spynelė pagamintos iš 18 karatų baltojo aukso. Ji buvo sukurta 2014 metais ir yra iš „Hermes“ legendinės „Birkin“ serijos, pavadintos aktorės ir dainininkės Jane Birkin (Džein Birkin) garbei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima portretas
Kam ji toka reikalinga,nesuprantu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių