Quantcast

Sausio 19-osios vandens paslaptis

Bioenergetikui technikos mokslų daktarui Jonui Algimantui Dainauskui sausio 19-oji – ypatinga diena. Tądien jo virgulės atskleidžia dar vieną gamtos paslaptį – išskirtines galias, kurių tuo metu esą gauna vanduo, mokslininko pavadintas gamtos malonės vandeniu.

"Biolokaciniu metodu, t.y. virgulėmis, esu ketverius metus tyręs įstabų vandens virsmą sausio 19-osios naktį, kai net ir iš čiaupo bėgančio vandens energinė vertė sausio 18-osios vakarą nuo 23 val. pradėdavo augti ir po vidurnakčio, įpusėjus pirmai valandai, siekdavo net 40 tūkst. bovių (bioenergijos vienetų), – pasakojo kaunietis, kurio pranešimas apie gamtos malonės vandenį neseniai Sankt Peterburge vykusiame tarptautiniame kongrese "Silpni laukai ir jų sąveikos biologijoje bei medicinoje" sulaukė didžiulio mokslininkų susidomėjimo.

"Rytą tekančio vandens energija išsekdavo, vėl tapdavo įprastinė – 6,5 tūkst. bovių. To paties tekančio ar iš bet kokio kito šaltinio paimto ir po vidurnakčio stiklainyje uždaryto vandens energija neišsikrovė", – tvirtino bioenergetikas.

Užfiksavęs tai, J.Dainauskas praplėtė eksperimentą – patikrinęs vandens virsmo valandą aplinkos energiją, nustatė, kad ji padvigubėjo. Vadinasi, virsmas vyko visoje gamtoje. Žmogaus organizme – taip pat.

"Aš dar negaliu paaiškinti, kodėl šis gamtos stebuklas vyksta būtent sausio 19-ąją, nors šią datą pasirinkau ne atsitiktinai, o pavartęs maldynėlį. Tądien stačiatikiai švenčia Jėzaus krikštą – šios šventės išvakarėse į cerkves atnešami kubilai su vandeniu, kuris yra šventinamas", – samprotavo J.Dainauskas ir pridūrė, kad analogišką virsmą vanduo patiriantis ir vasario 14-osios bei birželio 23-iosios vakare.

Kaunietis pataria sausio 18-osios vakare prisipilti butelį paprasčiausio vandens ir pastatyti jį ramioje vietoje. Naktį arba išaušus reikia tą indą uždaryti, apjuosti jo apačią natūralaus pluošto siūlu ar vario vielele, tokiu būdu užtikrinant uždarą sistemą. Tokį vandenį galima išlaikyti daugelį metų. Be to, net ir iš čiaupo tekėjęs vanduo nepaliks stiklainyje apnašų.

Vandenį galima naudoti kaip stiprinamąją priemonę – tereikia jo šlakelį įpilti į kitą paprasto vandens kiekį (neužmiršti ir naujo indo aprišti siūlu ir užmegzti mazgą), ir šio nepaprastų galių vandens pakaks į valias. Jo šaukštelį galima pilti į visus patiekalus, arbatas ar net vonios vandenį, kuriame maudysitės. Sako, kad po maudynių tokiame vandenyje kūnas, net ir apsirengus, dar "dega" 15 min.

Mitas tai ar tikrovė? Provizorius, liaudies medicinos ekspertas Virgilijus Skirkevičius siūlė būti atviriems: "Nesakau, kad netikiu tokio vandens galia. Juk yra žinoma, kad iš kovo 1-osios vakare nukirstų medžių pastatyta troba nedega, kad Joninių augalai iš tiesų turi ypatingų galių. Civilizacijos raida beveik visiškai sunaikino mūsų ryšį su gamta, ir dabar mėginimai paaiškinti kažkada įprastus reiškinius kartais vadinami šarlatanizmu".

Biomedicinos mokslų daktaras Jonas Skonsmanas sakė pasidžiaugsiąs, jei nuo to vandens kažkam pagerės, tačiau tokiais stebuklais jis netiki. "Šiandienos mokslo žiniomis dangaus kūnai nedaro įtakos vandens galioms", – dar griežtesnis buvo Teorinės fizikos ir astronomijos instituto Molėtų astronomijos observatorijos paskaitininkas Saulius Lovčikas.


Šiame straipsnyje: magija

NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
reiks naktii atsigert to stebuklingo vandenelio :)

321

321 portretas
Jeigu aš teisingai mąstau, tai naktį atsigėręs, nieko nepajausi. Todėl kad kaip rašoma, žmogau organizme vanduo irgi pasikeis. Reikia užsikonservuoti ir vėliau atsigerti :) Tik nelabai supratau, kaip ten užrišt. Neužtektų tiesiog stiklainyje užsukt?

321

321 portretas
Čia gal ir nesusiję, bet kažkaip keistai mane šiandien troškina. (-:
VISI KOMENTARAI 14

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių