Quantcast

Ryklio apkandžiotą vyrą anksčiau buvo užpuolęs lokys ir įgėlusi barškuolė

  • Teksto dydis:

Tikru „nelaimės kūdikiu“ galima pavadinti vieną JAV Kolorado valstijos gyventoją, kurį neseniai Havajuose užpuolė ryklys.

Pasirodo, kad per mažiau nei ketverius metus jį taip pat buvo užpuolęs ir lokys bei jam įgėlusi nuodingoji barškuolė, skelbia vietos spauda.

20-metis Dylanas McWilliamsas (Dilanas Makviljamsas) ketvirtadienį plaukiojo su puslente, kai jam į koją įkando, kaip jis mano, maždaug dviejų metrų ilgio tigrinis ryklys, skelbia laikraštis „The Honolulu Star Advertiser“.

Jaunas vyras, teigiantis, jog anksčiau yra dirbęs išgyvenimo treneriu, sugebėjo nuplaukti kelias dešimtis metrų iki kranto, kur praeivis iškvietė jam medikus.

„Nežinojau, ar netekau pusės kojos ar ne“, – pasakojo vyras.

Vėliau ligoninėje jam buvo susiūta kojos žaizda, uždėtos septynios siūlės. Ir visa tai įvyko praėjus mažiau nei metams po to, kai jam ant skalpo buvusią žaizdą teko lopyti devyniomis specialiomis kabėmis po susitikimo su juoduoju lokiu pernai liepą.

D. McWilliamsas pasakojo, kad miegojo lauke Vakarų Kolorade esančioje stovykloje, kai pabudo pajutęs, jog lokys kanda jam į galvą. Vėliau lokys ištempė vyrą ir jį paleido tik po to, kai šis jam trenkė kumščiu ir dūrė pirštu į akį.

„Manau, kad tiesiog atsidūriau netinkamoje vietoje netinkamu metu“, – sakė jaunas vyras.

D. McWilliamsui anksčiau dar įgėlė barškuolė, kai jis iškylavo Jutoje. Tačiau įgėlimas nebuvo rimtas, ir jis blogai jautėsi tik kelias dienas.

„Mano tėvai yra dėkingi, kad vis dar esu gyvas“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių