Quantcast

Politiko laidotuvėse šoko pusnuogės šokėjos

  • Teksto dydis:

Taivane vieną politiką paskutinėje kelionėje lydėjo penkiasdešimt juodais bikiniais vilkinčių šokėjų prie stulpo, tad laidotuvių procesija sukėlė transporto spūstis ir sutraukė minias smalsuolių.

Vietos tarybos nario Tung Hsiango (Tung Siango) palydos tikrai nebuvo ramios ir orios: moterys šoko ir dainavo ant spalvingų visureigių, grojo orkestras, ėjo dievybėmis apsirengę atlikėjai.

Filmuotoje medžiagoje iš antradienio laidotuvių Taivano pietuose esančiame Dziaji mieste matyti gyvybe trykštanti, kelis kilometrus nusidriekusi 200 transporto priemonių procesija.

Praeiviai fotografavo, o kai kurie automobilininkai net vijosi procesiją norėdami pasižiūrėti į šokėjas, pranešė vietos televizija CTS.

Mėgo linksmintis ir bendrauti

Tung Hsiangas, kuris gruodžio mėnesį mirė dėl ligos, būdamas 76-erių metų, buvo iškilus Dziaji veikėjas ir dešimtmečius aktyviai reiškėsi vietos politikos scenoje.

Jo artimieji sakė, kad jis mėgo linksmintis ir bendrauti, tad jie norėję su juo atsisveikinti įsimintinu būdu.

„Dvi dienos prieš laidotuves jis mums sapne pasakė, kad to nori“, – CTS sakė velionio brolis Tung Mao-hsiungas.

Nors ši ceremonija galbūt kertasi su tradicine laidotuvių samprata, Taivane nėra neįprasta rengti ekstravagantiškus atsisveikinimus su mirusiaisiais.

Merginos per religines šventes ir laidotuves samdomos ne tik šokti prie stulpo, bet net ir striptizą. Salos liaudies religija yra unikalus dvasingumo ir žemiškumo mišinys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
O ką tuo metu veikia jų davatkos? Mūsiškės tai liežuvauja per laidotuves.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių