Quantcast

Mirusiu pripažintas kūdikis atgijo prieš pat kremaciją

  • Teksto dydis:

Kinijoje vienas kūdikis buvo pripažintas mirusiu ir praleido naktį lavoninėje, bet netikėtai atgijo prieš pat planuoją kremavimo ceremoniją, pranešė vietos televizija.

Krematoriumo darbuotojai rytinėje Džedziango provincijoje praėjusį penktadienį ruošėsi kremuoti tą berniuką, kai šis netikėtai pradėjo verkšlenti.

Kūdikis buvo pripažintas mirusiu ankstesnę dieną ir 15 valandų išbuvo lavoninėje, kurioje palaikoma apie minus 12 laipsnių Celsijaus temperatūra.

Radę tą vaiką gyvą, krematoriumo pareigūnai informavo jo tėvą, o mažylis buvo išgabentas į ligoninės intensyviosios terapijos skyrių.

"Tokį dalyką mačiau pirmąkart. Tai tikras stebuklas", - sakė vienas gydytojas Panano rajono ligoninėje, kurioje tas neišnešiotas kūdikis gimė sausį.

Berniukas praleido 23 dienas inkubatoriuje, bet tėvas vėliau jį parsivežė namo, nes norėjo, kad visa šeima būtų kartu per Naujuosius metus pagal kinų mėnulio kalendorių.

Deja, mažylio būklė praėjus kelioms dienoms po sugrįžimo į namus pablogėjo. Jis buvo pripažintas mirusiu vasario 4-ąją, kai gydytojas konstatavo, kad kūdikio širdis nebeplaka.

Prieš išvežant kūdikį į lavoninę, tėvas jį suvystė į du audeklo sluoksnius ir įdėjo į storą maišą - turbūt tai išgelbėjo mažylio gyvybę.

Visgi gydytojai nėra tvirtai įsitikinę, ar tas vaikelis išgyvens.


Šiame straipsnyje: Kinijakūdikiskremacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

jone

jone portretas
kazkokia nesamone

jonas

jonas  portretas
rasot visiskas nesamones.pamastykit pries rasydami,prie -15 C ledo gabalas jau butu is to vaikelio..ne per 15h o dar greiciau..lopai visiski..

Vardas

Vardas portretas
Kam čia tie žodeliai "tas", "tą" ir pan? Negi neskaitot ką išverčiat. Kūdikio sudaiktinimas. Labai nekaip skamba.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių