Quantcast

Lenkijoje dingęs prijaukintas šernas namo sugrįžo apgirtęs

  • Teksto dydis:

Lenkijoje dingęs ūkininko prijaukintas šernas buvo rastas vienoje fermoje, kurioje prigulė pailsėti prisiėdęs fermentuotų vaisių ir nuo jų apgirtęs, pranešė visuomeninė televizija TVP.

Lodzės vaivadijoje, Kole gyvenantis miško valdos savinininkas Pavelas Kovalskis jau nesitikėjo sulaukti prieš savaitę dingusio savo šerno Chrumeko ir tikrai negalvojo, kad namo jis grįš neblaivus.

Paaiškėjo, kad šernas rado daugybę po naminio vyno gamybos likusių išmestų vaisių, jų prisiėdė ir užmigo tiesiog savo puotos vietoje, kurioje jį antradienį ir surado fermos šeimininkas. Ūkininkas apie radinį pranešė jėgeriui, prašydamas išvežti tą girtą kiaulę, kuri išsiblaivė tik savo šeimininko aptvare.

Vėliau šerno šeimininkas viename socialiniame tinkle paskelbė, kad Chrumeką, dabar jau subrendusį šerną, jis išaugino nuo mažų dienų maitindamas pienu iš buteliuko, nes mažylis liko be motinos. Šeimininkas prasitarė, kad jo šernui labai patinka, kai jam kaso pilvą.


Šiame straipsnyje: Lenkijašernasapgirtęs

NAUJAUSI KOMENTARAI

laukiu

laukiu portretas
gaila kad lenkijoj negalioja gerimo anketos pildymas ir gerai kad veryga ji isleido tik gidytojams o tai uredai turetu gaudyt girtus sernus ir juos apklausus nubausti bet paziurejes i padeti gali dadet apklausa ir sernams
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių